«Γαστρονομικός Προορισμός Αιγιάλεια»: Εκπαιδευτικό σεμινάριο «Εμπειρία Προορισμού» από το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

Η Αιγιάλεια συμμετέχει σε μια συνέργεια ανάδειξης της περιοχής τόσο στον τομέα της γαστρονομίας όσο και στην προβολή της ως τουριστικός προορισμός, επανατοποθετώντας της στο χάρτη των ανερχόμενων περιοχών της χώρας. Έχει επιλεχθεί μαζί με πέντε ακόμη περιοχές στην Ελλάδα στο έργο «Γαστρονομικοί Προορισμοί» σε μια σύμπραξη του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), του ΙΝΣΕΤΕ (Ινστιτούτο ΣΕΤΕ), του Marketing Greece, του Greek Gastronomy Guide και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για τη δημιουργία της πρώτης Γαστρονομικής Κοινότητας στην Αιγιάλεια τον Μάρτιο και σειρά έχει η διοργάνωση εκπαιδευτικού σεμιναρίου για τους επαγγελματίες που ανταποκρίθηκαν στο πρώτο κάλεσμα και συμμετέχουν σε αυτή την πιλοτική προσπάθεια.

Το σεμινάριο «Εμπειρία Προορισμού» θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Αλέκος Μέγαρης» από τον εκπαιδευτικό τομέα του SETE training και είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις ανάγκες του προγράμματος «Γαστρονομικοί Προορισμοί». Μέσα στους στόχους είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες τις θεμελιώδεις γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να αναδείξουν τον τόπο τους μέσω αυτής της κοινότητας με βάση την ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη, τη διαχείριση των σύγχρονων επιθυμιών του αλλά και τη δημιουργία ενός πυρήνα συνεργασίας και συνεργατικού συναγωνισμού που θα τους αναδείξει μελλοντικά σε δυναμικό γαστρονομικό προορισμό.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν πάνω σε θεματικές ενότητες όπως: «Ταξιδιώτης Πελάτης», «Συνολική Εμπειρία Ταξιδιώτη – Πελάτη». «Συνεργατικότητα και Διασύνδεση Τοπικών Επιχειρήσεων» κ.α.

Το σεμινάριο θα διαρκέσει από τις 10:00 έως τις 18:00.