Η προγραμματισμένη εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών ΓΕΦΥΡΑ του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) στην Πάτρα και τον Σύλλογο Οικογένειας της Θεραπευτικής Κοινότητας ΓΕΦΥΡΑ, που είχε αναβληθεί λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, στο Μώλο Αγίου Νικολάου, στο πλαίσιο της οποίας θα δοθεί και συναυλία από τον Χρήστο Θηβαίο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Ενημερωτικές ομιλίες από στελέχη του Συλλόγου Οικογενειών της Θεραπευτικής Κοινότητας ΓΕΦΥΡΑ του ΟΚΑΝΑ (ώρα έναρξης 21:00)
Λειτουργία Ενημερωτικών Περιπτέρων για την ενημέρωση τωνπολιτών κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών (ώρες 20:30 έως τις 24:00).
Συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο (3 Ιουλίου 2018, στις 22:00, με ελεύθερη είσοδο. Ο Χρήστος Θηβαίος μαζί με δύο εξαίρετους μουσικούς υπόσχονται μία αξέχαστη συναυλία που θα συγκινήσει και θα διασκεδάσει με τα δικά του σπουδαία τραγούδια, αλλά και από συνεργασίες του με μεγάλους δημιουργούς.