Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια των θεατών ενός τσίρκου στη Ρωσία, όταν μια αρκούδα εξαγριωμένη που την υποχρέωσαν να κάνει σκέιτ επιτέθηκε σ’ έναν θηριοδαμαστή.

Τα παιδιά στο ακροατήριο άρχισαν να ουρλιάζουν όταν το πελώριο ζώο στράφηκε κατά των θηριοδαμαστών, που το είχαν υποχρεώσει λίγο νωρίτερα να κατέβει μια ράμπα πάνω σε σκέιτ στο χωριό Όλτοσφκα της περιοχής Βόλγκογκραντ.

Με απανωτές ξυλιές μέλη του προσωπικού του τσίρκου προσπάθησαν απεγνωσμένα να απομακρύνουν την αρκούδα από τον συνάδελφό τους, που τον είχε καθηλώσει στο έδαφος.

Το ζώο είχε εξαγριωθεί κι ήθελε να φύγει από την αρένα, αλλά ένας άνδρας το χτύπησε με ραβδί εξοργίζοντάς το ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα να του επιτεθεί και να τον ρίξει κάτω.

Οι θεατές παρακολουθούσαν έντρομοι τη σκηνή λίγα μέτρα μακριά τους και χωρίς κάποιο κιγκλίδωμα να τους προστατεύει από την αρκούδα. Τελικά, μετά από ατέλειωτες ξυλιές, το ζώο απομακρύνθηκε από το παρ’ ολίγον θύμα του, ενώ ο θηριοδαμαστής γλίτωσε -ως εκ θαύματος- με κάποιες αμυχές.

Προσοχή! Οι εικόνες στο βίντεο είναι σκληρές!