Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχεται το Gym Tonik το καλοκαίρι 2018!

Σε έναν πολύ όμοφο και κυρίως άνετο χώρο στην Πάτρα θα επαναληφθεί και φέτος όπως άλλωστε τα τελευταία χρόνια, το gym event του γνωστού γυμναστηρίου!

Το Σάββατο 23 Ιουνίου από τις 18:30 και για περισσότερες από τρεις ώρες οι παλμοί ανεβαίνουν σε ένα μοναδικό event γεμάτο κέφι, παιχνίδια, δώρα και πολύ... γυμναστική στο Aρόη Footall Club.


Κάτω από τα αστέρια σε μια τοποθεσία με υπέροχη θέα, η έμπειρη ομάδα του Gym Tonik μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τα κορυφαία και μοναδικά προγράμματα του γυμναστηρίου και να επαναλάβουμε τις ασκήσεις μας στο απόλυτο party του καλοκαιριού που διαφέρει από τα συνηθισμένα.

Οι καταξιωμένοι στο χώρο instructors θα μας καθοδηγήσουν ενώ δυνατή μουσική και happenings θα δώσουν το boost που χρειαζόμαστε. Όλοι θα μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν φέρνοντας και τους φίλους τους να γνωρίσουν το Gym Tonik και γιατί όχι, να γίνουν μέλος της μεγάλης παρέας.

Πρόκειται για ένα πολύ επιτυχημένο event που κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερους φανς της γυμναστικής.

Τις προηγούμενες χρονιές τα πυροτεχνήματα έκλεισαν την χειμερινή σεζόν ενώ τα γέλια και τα πειράγματα υποδέχθηκαν το καλοκαίρι.

Φέτος έχουν στήσει ακόμα πιο δημιουργικά το απόγευμα τους και όπως πέρυσι έτσι και φέτος, εμείς θα είμαστε εκεί!


Θα το βρείτε:

Διεύθυνση: Αρόης 9

τηλ. επικ: 261 301 6000

email: [email protected]

Gym Tonik οn facebook: https://www.facebook.com/gymtonikpatra/