Σε λίγες μέρες φτάνουμε στο τέλος της εξεταστικής για ορισμένες σχολές του Πανεπιστημίου Πατρών και ήδη τα πρώτα ταράτσα πάρτυ έχουν ξεκινήσει, με τους φοιτητές να αποχαιρετούν την χρονιά που φεύγει.

Τα ταράτσα πάρτυ στην Πάτρα έχουν την δική τους παράδοση και ιστορία.

Το μόνο που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο πάρτυ είναι μία ταράτσα ή έστω ένα μεγάλο μπαλκόνι σε κάποιο ρετιρέ.

Είπαμε το μόνο; Εντάξει χρειάζονται και άλλα πράγματα. Χρειάζεται κέφι και διάθεση, ηχεία, κονσόλες, εγκαταστάσεις για τη μουσική, ποτά, μπύρες και όλα τα σχετικά, αλλά και φυσικά η έγκριση από την πολυκατοικία ή την γειτονιά γιατί διαφορετικά το πάρτυ κινδυνεύει να τελειώσει άδοξα και οι διοργανωτές να τρέχουν στα αυτόφωρα.


Όπως και να έχει αξίζει το ρίσκο. Τα ταράτσα πάρτυ έχουν επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο, ενώ όσοι έχουν πάει σε αυτά έχουν να το λένε για το πόσο καλά έχουν περάσει.

Είναι τα κλασικά events που μπορεί να γνωρίσεις πιο εύκολα άτομα και κατά συνέπεια προσφέρονται για φλέρτ, έχοντας στην ατμόσφαιρα τους μια παιχνιδιάρικη διάθεση και έναν ερωτισμό.

Αν σε όλα αυτά βάλει κανείς κάτω και το ρομαντικό στοιχείο (ξέρετε τώρα χορός και μουσική κάτω από το φεγγάρι και τα άστρα), τότε καταλαβαίνουμε γιατί τα ταράτσα πάρτυ έχουν εξελιχτεί στα αγαπημένα της νεολαίας και των φοιτητών. Προσοχή μόνο: Μην πιείτε πολύ και ξυπνήσετε τη γειτονιά.

Δουλεύουν οι άνθρωποι το πρωί...