Μπορεί οι μέδουσες μέχρι στιγμής να μην έχουν κάνει την εμφάνιση τους στις παραλίες γύρω από την Πάτρα και το γεγονός αυτό να έχει ανακουφίσει προσωρινά δεκάδες Πατρινούς που απολαμβάνουν τα μπάνια τους στην περιοχή, όμως το φαινόμενο που θέλει πολλούς να κάνουν τις βουτιές τους στις πισίνες που υπάρχουν σε ξενοδοχεία ή ακόμα και σε εξοχικές κατοικίες, αποφεύγοντας τα μπάνια στην θάλασσα και στο αλμυρό νερό, συνεχίζεται.

Βλέπετε για πολλούς η πισίνα είναι η εύκολη λύση όταν θέλουν να κάνουν μία βουτιά στα πεταχτά και στη συνέχεια να ξαναμπούν στην καθημερινότητα τους. Τουλάχιστον για τους λίγους που έχουν μια πισίνα στο σπίτι τους.

Όμως ακόμα και αυτοί που δεν έχουν πετάγονται στα γύρω ξενοδοχεία της Πάτρας τα οποία λόγω της ζήτησης αυτής το έχουν πάρει χαμπάρι και έχουν ανεβάσει τις τιμές τους για τους μη ενοίκους των δωματίων τους.

Όπως και να έχει η πισίνα είτε λόγω των μεδουσών, είτε λόγω των γρήγορων ρυθμών που ζούμε είναι στα φόρτε της, βοηθώντας αυτούς που την επιλέγουν να ξεφύγουν από το άγχος της καθημερινότητας.

Πόσο μάλλον όταν βλέπουν δίπλα τους να κολυμπάνε τέτοιες "γοργόνες" σαν και αυτή της φωτογραφίας.