Ο λΙΟΝ της ομάδας των "Βουντού" κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι το οποίο ήδη έχει ανέβει στο youtube και κάνει αίσθηση με τους στίχους, αλλά και την μουσική του.

Μιλάμε για το τραγούδι "Μεν και Δεν" που έχει μέσα του αρκετά κοινωνικά μηνύματα γύρω από την εποχή μας και τα προβλήματα που μαστίζουν τη νέα γενιά, ενώ ταυτόχρονα κάνει έμμεση αναφορά στην γύρω πραγματικότητα των νέων.

Στην πείνα και στη φτώχεια που βλέπουν γύρω τους οι νέοι, στις κοινωνικές αντιθέσεις ανάμεσα σε αυτούς που έχουν και σε αυτούς που δεν έχουν και στον "βάλτο" που αναγκαστικά, θέλοντας και μη, έχουμε μπει όλοι μας σε αυτή την εποχή που ζούμε, κάνοντας μια υπέροχη παρομοίωση για την "ιστορία του βάλτου". 

Το τραγούδι του Πατρινού ράπερ λΙΟΝ δείχνει ότι η ραπ δεν μένει αδιάφορη μπροστά στα προβλήματα της κοινωνίας και της καθημερινότητας, τα αντιμετωπίζει με έναν δικό της τρόπο, έναν τρόπο που εμπεριέχει μέσα του διάφορους κωδικούς και σε τελική ανάλυση αποδεικνύει ότι οι ρίμες βγαίνουν μέσα από τους δρόμους.

Βγαίνουν, δηλαδή, μέσα από την ίδια την ζωή. Οι "Βουντού" για ακόμα μία φορά δείχνουν ότι βρίσκονται σε μια παρατεταμένη καλλιτεχνική και μουσική "φόρμα". Το τραγούδι κυκλοφορεί από την BoyNtoy Records.

Δείτε το βίντεο κλιπ.


λΙΌΝ - Μεν και Δεν [ Official Music Video ]