Με χαρά σας προσκαλούμε στη βραδιά Κλασσικού και Σύγχρονου Χορού που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 25 Ιουνίου και ώρα 8:00μμ στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε υπέροχες χορογραφίες και ερμηνείες από τους σπουδαστές και επαγγελματίες χορευτές του Κέντρου χορού και τεχνών Dansarte που στεγάζεται τα τελευταία 10 χρόνια στον υπερσύγχρονο χώρο του, Καρόλου 1, στη Πάτρα.
Το πρόγραμμα της παράστασης περιλαμβάνει κλασσικές και σύγχρονες χορογραφίες κεντρικό μέρος της οποίας αποτελούν τα έργα «Swan Lake Suite του Τσαϊκόφσκι» σε χορογραφία του διεθνώς αναγνωρισμένου χορογράφου Γιάννη Αντωνίου και «Τέσσερις Εποχές του Βιβάλντι recomposed by Max Richter» σε χορογραφία της διευθύντριας της σχολής Τατιάνας Λοβέρδου. Το πρόγραμμα πλαισιώνεται από τις χορογραφίες των καθηγητών του Dansarte Τόνιας Ζορμπαλά και Μαρίας Κίκινα και κλείνει με μια παρουσίαση Ελληνικών χορών από τις χορεύτριες του Επαγγελματικού τμήματος της Σχολής Χορού του Κέντρου Χορού και Τεχνών Dansarte- υπό τη καθοδήγηση του καθηγητή τους Γρηγόρη Μικρώνη.

Ερμηνεύουν οι χορεύτριες και οι χορευτές του Επαγγελματικού, Προ-επαγγελματικού, Φυτωρίου παιδιών- εφήβων-ενηλίκων του Dansarte και οι επαγγελματίες χορευτές Μαριά, Κίκινα και Michael Doolan.

Με την ευγενική υποστήριξη του Προμηθέα Πατρών

Τιμή εισιτηρίου : 10 ευρώ
Δευτέρα 25 Ιουνίου | Ώρα: 20:00
Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών - Κύρια Αίθουσα

Προπώληση εισιτηρίων Καρόλου 1 –πληροφορίες στο 2610272668 (5-10μμ)

email|[email protected]

Τατιάνα Λοβέρδου - Ιδρύτρια και Καλλιτεχνική Διευθύντρια Dansarte Κέντρου Χορού και Τεχνών

Γιάννης Αντωνίου - Καλλιτεχνικός Σύμβουλος

Δήμητρα Ορλώφ - Διεύθυνση Γραμματείας Dansarte Κέντρου Χορού και Τεχνών