Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία που θα γίνει στο Νότιο Πάρκο από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, την Κυριακή 17 Ιουνίου, με τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Πρόκειται για το μουσικό γεγονός που ασυνείδητα και χωρίς να υπάρχει η ανάλογη επιδίωξη έγινε το πρώτο θέμα του Ιουνίου και ίσως του φετινού καλοκαιριού, μετά τις αντιδράσεις των επικριτών της δημοτικής αρχής, σχετικά με το νόημα της πρωτοβουλίας και κατά πόσο ένα γλέντι με έναν λαϊκό τραγουδιστή μπορεί να δώσει μηνύματα κατά της ανεργίας.

Από την άλλη πλευρά η δημοτική αρχή υποστηρίζει ότι τα μηνύματα κατά της ανεργίας και των πλειστηριασμών, περνούν όχι μέσα από τη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη, αλλά μέσα από τις συνελεύσεις, τις πορείες και όλες τις κινητοποιήσεις που πλαισιώνουν την πρωτοβουλία του Δήμου.

Όπως και να έχει η συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη στο Νότιο Πάρκο είναι ένα γεγονός που όλοι περιμένουν, τόσο οι υποστηρικτές της δημοτικής αρχής, όσο και οι επικριτές της, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας και έρχεται λίγους μήνες μετά τη συναυλία που είχε γίνει στο πλαίσιο του Πατρινού Καρναβαλιού, με τον Γιώργο Βελισσάρη. 

Ο Δήμος, την τελευταία εβδομάδα έχει προχωρήσει στην προβολή της εκδήλωσης, με έναν κάπως λαϊκό ή παραδοσιακό τρόπο, παίρνοντας τη... ντουντούκα και το "ντάτσουν", διαφημίζοντας τη συναυλία στις γειτονιές της Πάτρας, αλλά και προχωρώντας σε σχετικές αφισοκολλήσεις σε πολλά σημεία της Πάτρας.


"Πυρετός" εργασιών, περιμένουν χιλιάδες κόσμου

Στον Πολτιστικό Οργανισμό βρίσκονται στη κορύφωση των εργασιών, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα οργανωτικά στη μεγάλη αυτή συναυλία και το μόνο που φοβούνται είναι ο καιρό και οι προθέσεις του.

Πάντως, περιμένουν χιλιάδες κόσμου, από τις λαϊκές συνοικίες της Πάτρας και όχι μόνο, ενώ υποστηρίζουν ότι το Νότιο Πάρκο, σε περίπτωση που ο καιρός το επιτρέψει θα πλημμυρίσει από Πατρινούς, σε ένα γλέντι που ανεξάρτητα της φύσης του χαρακτήρα του, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει μία πολιτική χροιά, με κοινωνικά μηνύματα.

"Καλούμε τους Πατρινούς να έρθουν και να διασκεδάσουν στο Νότιο Πάρκο, στη μεγάλη συναυλία που ετοιμάζουμε, έχοντας στη σκηνή έναν σημαντικό λαϊκό τραγουδιστή, όπως ο Γιώργος Μαργαρίτης και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά, ελπίζοντας φυσικά η εκδήλωση να έχει το ανάλογο αντίκτυπο στην πρωτοβουλία του Δήμου κατά της ανεργίας και των πλειστηριασμών" τονίζει από την πλευρά του μιλώντας στο patrasevents.gr o πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, Βασίλης Θωμόπουλος.


Το γλέντι με τον Γιώργο Βελισσάρη πριν από μερικούς μήνες