Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, συνάντηση, στο Δημαρχείο, του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, και του Προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού, Θόδωρου Τουλγαρίδη, με τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ο Δήμαρχος κάλεσε τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι» να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στην μεγάλη κινητοποίηση που διοργανώνει ο Δήμος σήμερα Παρασκευή 15 Ιούνη και την Κυριακή 17 Ιούνη με κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα – Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή περιουσία», για να διεκδικήσουν όλοι μαζί και την μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στο Δήμο.

Ο Δήμαρχος τόνισε την ανάγκη να βγουν όλοι στο δρόμο στις δύο πορείες που θα ξεκινήσουν στις 7 το απόγευμα, η μια από τις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα και η άλλη από το Γήπεδο της Παναχαϊκής και οι οποίες, περνώντας μέσα από τις γειτονιές, θα συναντηθούν στην πλατεία Γεωργίου.

Την Κυριακή στις 8.30 το απόγευμα στο Νότιο Πάρκο ο Δήμαρχος κάλεσε τους εργαζόμενους  στη μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση και στη συναυλία που θα ακολουθήσει.