Καθολική ήταν η συμμετοχή των ιδιοκτητών ταξί στην απεργία, σύμφωνα με το Σωματείο Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Πατρών και Περιχώρων "Ο Άγιος Χριστόφορος".

"Κάνοντας την ανασκόπηση των τελευταίων μας κινητοποιήσεων, διαπιστώνουμε ότι τα αποτελέσματα ήταν απόλυτα θετικά και διαφυλάχθηκαν όλες οι διεκδικήσεις του κλάδου. Η συμμετοχή του εκατό τοις εκατό (100%) των συναδέλφων στην απεργία ήταν καθοριστική για την επίτευξη του στόχου. Με τον Επαγγελματισμό, την Υπευθυνότητα και την Αγωνιστικότητα μας, αποδείξαμε ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να φέρουμε αποτελέσματα.

Αντίθετα, όσες νησιωτικές περιοχές δεν συμμετείχαν στην απεργία, έπαιξαν άθελά τους το παιχνίδι της Τρόικας και όσων εποφθαλμιούσαν το έργο του κλάδου, δίνοντάς τους την επιβεβαίωση και την τεκμηρίωση που αναζητούσαν για την επιβολή των πολυεθνικών στο έργο μας. Αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να απομονωθούν και να εισπράξουν τα επίχειρα. Ο κλάδος όμως δεν θα μείνει αδρανής και θα προσπαθήσει να ανατρέψει ό,τι αρνητικό συνέβη στις περιοχές τους.

Η Διοίκηση του Σωματείου θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους τους συναδέλφους και υπόσχεται ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να περιφρουρούμε το έργο του κλάδου και το δικαίωμα μας στην εργασία και στο τέλος θα βγαίνουμε νικητές.

Καταλήγοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας και το επιβατικό κοινό για την κατανόηση και την ανοχή τους και να ζητήσουμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση και ταλαιπωρία. Αλλά δυστυχώς, χωρίς αγώνες δεν επιτυγχάνονται τα δίκαια" τονίζεται στο δελτίο Τύπου του Σωματείου.