Δυο πορείες θα πραγματοποιηθούν απόψε στην Πάτρα, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που διοργανώνει η δημοτική Αρχή κατά της ανεργίας. Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που γίνεται κινητοποίηση από το Δήμο για το πρόβλημα της ανεργίας.

Με κεντρικό σύνθημα των εκδηλώσεων είναι διεκδίκηση "Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα - Κανένας πλειστηριασμός στο βιος της λαϊκής οικογένειας", οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το βράδυ της Κυριακής στο Νότιο Πάρκο, με ομιλία του δημάρχου Κώστα Πελετίδη και με τη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη.

Οι πορείες

Η μία πορεία θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα από τον προαύλιο χώρο του Λαϊκού Εστιατορίου στις εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα, και θα ακολουθήσει τη διαδρομή, Ευβοίας – Ανθείας – Αγ. Ιωάννη Πράτσικα – Αγίας Τριάδας (όπου στις 8 θα γίνει στάση) – πλατεία Βουδ (όπου επίσης στις 8.30 θα γίνει στάση) – πλατεία Ομονοίας – Γούναρη - Κορίνθου με κατάληξη την πλατεία Γεωργίου.

Η άλλη πορεία, ταυτόχρονα, θα ξεκινήσει από το στάδιο της Παναχαϊκής στην Αγυιά και θα ακολουθήσει τη διαδρομή: Έλληνος Στρατιώτου – Αγίας Σοφίας (όπου στις 8 θα κάνει στάση στην πλατεία Αγίας Σοφίας) – Κωνσταντινουπόλεως – Μαιζώνος – πλατεία Γεωργίου.
ώστε να συναντηθούν στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Γεωργίου.