Το φετινό καλοκαίρι στην Πάτρα προβλέπεται συναρπαστικό...

Τρεις έμπειροι επιχειρηματίες κρύβονται σύμφωνα με πληροφορίες του patrasevents.gr "πίσω" από το πάρκο αναψυχής και διασκέδασης που θα ξεκινήσει σύντομα τη λειτουργία του στο Δρέπανο.

Πρόκειται για ένα υδάτινο πάρκο που θα έχει σαν στόχο την ψυχαγωγία των πελατών του με νεροτσουλήθρες και άλλα παιχνίδια που πληρούν τους κανονισμούς ασφαλείας και εγγυώνται ώρες ατελείωτης διασκέδασης για τα μικρά, αλλά και... μεγάλα παιδιά.


Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, είναι ένας τεράστιος χώρος, στον οποίο επένδυσαν οι συμπολίτες μας, προσφέροντας εργασία σε περισσότερους από 60 εργαζομένους.

Ο χώρος θα λειτουργήσει τις επόμενες ημέρες, ενώ με μια είσοδο που δεν θα ξεπερνά τα 10 ευρώ μπορεί ο καθένας να απολαύσει το παιχνίδι με την παρέα ή και την οικογένειά του, καθ' όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν.

Να σημειώσουμε πως η πόλη μας, ήταν λίγο "ριγμένη" σε ότι αφορά τα waterparks, που έχουν γίνει τρόπος ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο.

Νεροτσουλήθρες - τούνελ και άλλες πιο extreme για τους λάτρεις της ταχύτητας, χαλάρωση κάτω από τον ήλιο με τη συντροφιά κοκτέιλ ή και φαγητού, πισίνα για relax και ένα παραμυθένιο σκηνικό "ανεβάζει" το επίπεδο της διασκέδασης στην Πάτρα.

Stay tuned!