Για τον γάμο του με την Αντζελίνα Τζολί μίλησε ο επίσης ηθοποιός Μπίλι Μπομπ Θόρτον, αποκαλύπτοντας πράγματα που δεν τα γνωρίζαμε.

«Θεωρώ πως εκείνη η εποχή ήταν ένα σπουδαίο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο 62χρονος μιλώντας για την Τζολί, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 200 έως το 2003.

«Η Άντζι εξακολουθεί να είναι φίλη μου και είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και έχει κάνει τόσα πολλά» πρόσθεσε. «Κάνει ταινίες που είναι σημαντικές γι’ αυτήν είτε γίνονται επιτυχίες είτε όχι, κάνει ακόμα αυτό που πιστεύει και πάντα θα τη σέβομαι γι’ αυτό».

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για τα μέσα ενημέρωσης και το πώς αναφέρονταν στο γάμο τους. «Πολλά από τα πράγματα που είπαν για εμάς τότε ήταν υπερβολικά» εξήγησε, προσθέτοντας: «Δεν ήταν όλα τόσο τρελά όπως έγραφαν».

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα κολιέ που φορούσαν τόσο η Αντζελίνα όσο και εκείνος την εποχή εκείνη, τα οποία περιείχαν φιαλίδια αίματος του άλλου.

«Τα περιδέραια ήταν ένα πολύ απλό πράγμα. Τότε είχαμε πει: ‘Ας τρυπήσουμε τα δάχτυλά μας με ένα στυλό και να ρίξουμε μια κηλίδα αίματος στα φιαλίδια κι όταν είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλον θα φοράμε τα κολιέ μας» είπε. «Ήταν τόσο απλό. Αλλά όταν βγήκε στον Τύπο αυτό ακουγόταν σαν να κουβαλούσαμε έναν κουβά αίμα στο λαιμό μας».

Όσον αφορά στο γιατί χώρισαν, ο Θόρτον είπε: «Είχαμε διαφορετικούς τρόπους ζωής. Της Άντζις ήταν ένας παγκόσμιος τρόπος ζωής και ο δικός μου ένας αγοραφοβικός τρόπος ζωής» είπε με γέλιο. «Αυτός είναι ο μόνος λόγος που πιθανότατα δεν είμαστε ακόμη μαζί, ίσως. Υπήρχε μια διαφορετική πορεία στη ζωή που θέλαμε να πάρουμε».