Με κάτι περισσότερο από δύο μισθούς, Πατρινός συμπολίτης μας, επικήρυξε τον κλέφτη του ποδηλάτου του.

Για την ακρίβεια αποφάσισε να δώσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1000 ευρώ σε όποιον δώσει τα στοιχεία του δράστη που του άρπαξε το ποδήλατο "σχεδόν" μπροστά στα μάτια του.

Το video από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος έξω από το οποίο κλάπηκε το ποδήλατο έχει γίνει viral.

Το ανθρωποκυνηγητό στο διαδίκτυο συνεχίζεται, ενώ ο Jason Ioannidis όπως είναι το όνομα του "θύματος", είναι αποφασισμένος να μην αφήσει το περιστατικό να περάσει χωρίς τιμωρία γιατί εκτός από την ίδια την κλοπή η απώλεια γι' αυτόν, έχει και συναισθηματική αξία.

Τον επικήρυξε

Όπως αναφέρει ο Jason Ioannidis σε ανάρτησή του στο facebook, που συνοδεύεται με το σχετικό βίντεο, προκειμένου να βρεθεί ο δράστης: “Όποιος μπορεί να το κοινοποιήσει, θα με βοηθήσει αρκετά!

Σήμερα (08/06/2018) και ώρα 14:20 μου έκλεψαν το ποδήλατό μου Mongoose Fireball, στο κέντρο της Πάτρας, έξω από το κατάστημα της Κορίνθου.

Ο δράστης όπως θα δείτε φορούσε λευκό καπέλο (tennis) κόκκινη μπλούζα και βερμούδα. Έχω κάνει ήδη μήνυση στην αστυνομία και έχω δώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Δίνω 1000€ σε όποιον μπορεί να με βοηθήσει με τον οποιονδήποτε τρόπο να τον βρω και να πάρω πίσω το ποδήλατό μου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους!".