Τραγική φιγούρα ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που βρέθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετήσει τον αδελφό του, τον Παύλο, στην τελευταία του κατοικία.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφτασε στην εκκλησία εν μέσω χειροκροτημάτων από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για να συνοδέψει τον αγαπημένο του αδελφό στην τελευταία του κατοικία.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού με τους οποίους ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έχει κτίσει όλα αυτά τα χρόνια μία ιδιαίτερη σχέση, έσπευσαν να του συμπαρασταθούν. Είναι ο άνθρωπος άλλωστε που μέσα σε λιγότερους από δύο μήνες έχασε τα δύο αγαπημένα του αδέλφια, τον Κώστα πρώτα και ύστερα τον Παύλο.

Με τον Παύλο έφτιαξαν μαζί πέρα από την αυτοκρατορία της Βιανέξ και των υπόλοιπων βιομηχανιών του Ομίλου Γιαννακόπουλου, αυτή του Παναθηναϊκού που μεσουράνησε σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ένας από τους φιλάθλους του ΠΑΟ που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον Παύλο και να σφίξουν τον χέρι στον Θανάση, είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Πατρινός επιχειρηματίας της εστίασης και ένας από τους φανατικούς φίλους του Παναθηναϊκού που συχνά ταξιδεύει στην Αθήνα για να βρεθεί στους αγώνες της ομάδας του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φίλοι του ΠΑΟ αποχαιρέτησαν με συγκίνηση και πόνο τον μεγάλο αυτό παράγοντα και ηγέτη. Θυμίζουμε ότι τα αδέλφια Γιαννακόπουλου είχαν πάντα μία ιδιαίτερη σχέση με την Πάτρα, όχι μόνο τις τελευταίες δεκαετίες όπου έφτιαξαν ένα από τα εργοστάσια της Βιανέξ στην ΒΙΠΕ Πατρών, αλλά και παλιά όταν ακόμα δεν είχαν κτίσει τη μετέπειτα αυτοκρατορία τους.

Οι παλιοί φαρμακοποιοί της Πάτρας ακόμα θυμούνται τα γέλια και τα αστεία που έκαναν δια μέσω τηλεφώνου με τα αδέλφια Γιαννακόπουλου, παίρνοντας τις παραγγελίες τους, όταν η εταιρεία τους είχε τρεις ή και τέσσερις κωδικούς.

Είναι γεγονός ότι ο θάνατος του Παύλου Γιαννακόπουλου συγκίνησε πολλούς στην Πάτρα ανεξάρτητα από το αν ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού ή όχι. Στην φωτογραφία της zougla ο Νίκος Ευαγγελάτος όταν σφίγγει το χέρι του Θανάση Γιαννακόπουλου στο τελευταίο αντίο στον Παύλο.