Η ΟΕΒΕΣΝΑ θα συμμετέχει στις λαϊκές κινητοποιήσεις του Δήμου Πατρέων και σε ανακοίνωση της αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας μας στις κινητοποιήσεις που έχουν ανακοινωθεί από το Δήμο Πατρέων ΚΑΤΑ της Ανεργίας με σύνθημα: «ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ».

  • Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η συμμετοχή μας στις πορείες στις γειτονιές που οργανώνει ο Δήμος Πατρέων την Παρασκευή 15/6/2018, και ώρα 7μμ. Αυτή του Νοτίου Διαμερίσματος θα ξεκινήσει από το τις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα και η άλλη του Αρκτικού Διαμερίσματος θα έχει αφετηρία  το Γήπεδο της Παναχαϊκής.  Και οι δύο θα τερματίσουν στην Πλατεία Γεωργίου στις 9μμ.
  • Επίσης αποφασίστηκε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Δήμου στη συγκέντρωση στο Νότιο Πάρκο την Κυριακή 17/06/2018 και ώρα 8:30 το απόγευμα, όπου θα μιλήσει ο Δήμαρχος και θα ακολουθήσει συναυλία .

Καλούμε τις Διοικήσεις των Σωματείων μας να ενημερώσουν ΑΜΕΣΑ τα διοικητικά τους συμβούλια και ΟΛΑ τα μέλη τους, ώστε να υπάρξει μαζική συμμετοχή στις 2 παραπάνω κινητοποιήσεις, με σκοπό τη διεκδίκηση και την υλοποίηση μέτρων κατά της ανεργίας."