Με νέες, επιπλέον καταθέσεις και υλικό που προέρχεται από τα ηλεκτρονικά αρχεία του προφυλακισμένου Δημήτρη Ματζαβίνου, εμπλουτίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, εμφανίστηκε προ ολίγων ημερών εκ νέου στο δικαστικό μέγαρο του Αγρινίου για συμπληρωματική απολογία, μιας και σε βάρος του προέκυψαν και νέα επιβαρυντικά στοιχεία, σε σχέση με την δράση του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την εύρεση υλικού που σχετίζεται με πορνογραφία ανηλίκων, σε βάρος του 30χρονου ασκήθηκε επιπλέον ποινική δίωξη για κατοχή πορνογραφικού υλικού, χωρίς προς το παρόν να έχει διευκρινιστεί εάν στο υλικό αυτό, εμφανίζεται ο ίδιος ή και ανήλικα αγόρια από την περιοχή του Αγρινίου ή άλλες περιοχές.

Όλα δείχνουν πως σχετική παραγγελία έγινε προς την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την Εισαγγελία του Αγρινίου, ώστε να «ξεψαχνιστούν» όλα τα ηλεκτρονικά αρχεία του Ματζαβίνου από κινητά, υπολογιστές κλπ και τα ευρήματα των ερευνών αυτών παραδόθηκαν πρόσφατα.

Σε επικοινωνία που είχε το agriniopress με τον συνήγορο υπεράσπισης του 30χρονου, κ. Ψάρη, ο ίδιος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με τις επιπλέον κατηγορίες που προστέθηκαν στο κατηγορητήριο του Δημήτρη Μαντζαβίνου. Ο 30χρονος που κατηγορούνταν για αποπλάνηση ανηλίκων, πλέον κατηγορείται και για πορνογραφικό υλικό ανηλίκων, και στις 23 Μαΐου απολογήθηκε ενώπιον του Ανακριτή Αγρινίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρνητική ήταν η απάντησή του συνηγόρου στην ερώτηση σχετικά με το αν υπάρχει ενδεχόμενο να καταθέσει σύντομα αίτηση αποφυλάκισης ο πελάτης του.

Η νέα κατηγορία έρχεται να προστεθεί σε αυτές της αποπλάνησης παιδιού τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή με παθόντα που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι όμως τα δεκατέσσερα έτη και με παθόντα που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη και β) της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατά συνήθεια με παθόντα που συμπλήρωσε τα δέκα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη.