"Όλοι και όλες την Τετάρτη 13 Ιούνη, 9:00πμ έξω από τα δικαστήρια.Θέλουμε ΕΚΠ αποκούμπι των εργατών και όχι σύμμαχο των αφεντικών!

Καταγγέλλουμε για μια ακόμη φορά την ομάδα Νικολάου – Καραγεωργόπουλου, τους πρωτεργάτες της νοθείας και την απάτης στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, που προσπαθούν με ασφαλιστικά μέτρα να βάλουν από την πίσω πόρτα τους νόθους και ψεύτικους αντιπροσώπους να ψηφίσουν, βάζοντας εμπόδια στην εκλογή νέας Διοίκησης. Έτσι έλεγχαν τόσα χρόνια το ΕΚΠ, έτσι καθόριζαν το συσχετισμό για λογαριασμό των εργοδοτών της περιοχή μας.

Η ομόφωνη απόφαση του Συνεδρίου του ΕΚΠ στις 2, 3 Ιούνη 2018, είναι σαφέστατη και την επικροτούν χιλιάδες εργαζόμενοι στην Πάτρα. Είναι ξεκάθαρη και πετάει έξω τη βρωμιά και τη σαπίλα, τους πλαστούς και ψεύτικους αντιπροσώπους από σωματεία που ψήφιζαν εκατοντάδες σε μία ώρα, που ψήφιζαν οι εργαζόμενοι και οι φίλοι τους, που ψήφιζαν από τη Χαλκιδική και τη Λάρισα για αντιπροσώπους στην Πάτρα, που ψήφισαν πεθαμένοι, που κάποιοι ενώ ήταν στις λίστες ψηφισάντων δεν ψήφισαν ποτέ και ο κατάλογος δεν έχει τέλος…

Οι εργαζόμενοι της Πάτρας, τα σωματεία τους, τους έχουν πάρει χαμπάρι πια και δεν πρόκειται να δεχτούν νόθους αντιπροσώπους και τις παρανομίες της συγκεκριμένης ομάδας. Είναι έκθετοι! Δεν έχουν κανένα έρεισμα! Δίνουμε μια δίκαιη μάχη και έχουμε στο πλευρό μας τους εργαζόμενους της πόλης μας. Καλούμε όλη την εργατική τάξη, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, το λαό της πόλης μας, όλους τους νόμιμα εκλεγμένους αντιπροσώπους, τους τίμιους συνδικαλιστές σε ετοιμότητα και συμπόρευση για να διασφαλιστούν οι συλλογικές διαδικασίες του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, για να μην νομιμοποιηθεί κανένας νόθος αντιπρόσωπος. Απευθύνουμε κάλεσμα αγώνα και μάχης για ένα Εργατικό Κέντρο στο πλευρό των εργατών και όχι μηχανισμό της εργοδοσίας και των ανθρώπων της. Για ένα Εργατικό Κέντρο που τον πραγματικό λόγο θα έχουν οι εργάτες με τα σωματεία τους. Ένα Εργατικό Κέντρο που θα είναι στήριγμα όλων των εργαζομένων, το αποκούμπι τους, ο συνάδελφός τους σε κάθε στιγμή στο χώρο δουλειάς, στη γειτονιά.
Όλοι και όλες την Τετάρτη 13 Ιούνη, 9:00πμ έξω από τα δικαστήρια.
Καμία ανοχή σε νόθους αντιπροσώπους και ανύπαρκτα σωματεία!

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ:

 • ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
 • ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΟΤΩΝ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ν.ΑΧΑΪΑΣ
 • ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
 • ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
 • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
 • ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
 • ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
 • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
 • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
 • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ Ν.Π.Ι.Δ. Ν. ΑΧΑΪΑΣ
 • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ «ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ ΕΛΛΑΣ», ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ".