Η προσμονή για τη συναυλία των Παπακωνσταντίνου - Μάλαμα στην Πάτρα ήταν μεγάλη. Απόδειξη το γεγονός πως όταν ήρθε η στιγμή, ο προαύλιος χώρος του Εργοστασίου Τέχνης, γέμισε με πλήθος κόσμου που καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, δεν σταμάτησε να τραγουδά.

"Με Στόμα που Γελά", οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν ξανά επί σκηνής το βράδυ της Δευτέρας και χάρισαν στο κοινό της πόλης ένα μελωδικό ταξίδι, που απέσπασε το πιο ζεστό χειροκρότημα από τον πρώτο θεατή μέχρι και τον τελευταίο. 

Από τις 21:30 που ξεκίνησε το live μέχρι και τις 02:00 σχεδόν, που διήρκεσε, το μουσικό δίδυμο, ερμήνευσε παλιές και νέες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο, δημιουργώντας μία συναυλία - γιορτή που ξεσήκωσε ολόκληρη την Πάτρα!Αφορμή γι' αυτή τη καλοκαιρινή σύμπραξη, στάθηκε ο νέος δίσκος του Θανάση Παπακωνσταντίνου με ερμηνευτή τον Σωκράτη Μάλαμα, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Έτσι, οι δυο τους αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να περιοδεύσουν σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μαγικές μουσικές στιγμές στους θαυμαστές τους, που θα συναντήσουν σε κάθε γωνιά αυτής της χώρας.

Η Πάτρα, από την πλευρά της, απέδειξε την αγάπη που τρέφει στο πρόσωπο των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών, με τον καλύτερο τρόπο. "Πλημμύρισε" το Εργοστάσιο Τέχνης και "υποκλίθηκε" μπροστά στο ταλέντο τους.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά, από εκείνες που μένουν χαραγμένες στο μυαλό και αναπολούν μετά από χρόνια όσοι είχαν την ευκαιρία να τις ζήσουν από κοντά.

Παραγωγή - Mojo Live

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: