Το Jazz+Πράξεις 2018 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και ικανοποίησε για ακόμα μία χρονιά μια ειδική κατηγορία μουσικόφιλων που δεν έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική σε live μουσικές βραδιές τόσο συχνά.

Μιλάμε φυσικά για τη τζαζ και το Jazz+Πράξεις 2018 που ολοκληρώθηκε στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, συγκεντρώνοντας όλες τις βραδιές αρκετό κόσμο, φέρνοντας στην Πάτρα σημαντικά καλλιτεχνικά ονόματα του είδους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το προαύλιο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου γέμισε από μουσικόφιλους, σε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις, δείχνοντας και φέτος ότι αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά μέρη του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο μέρος του Φεστιβάλ φέρνει κόσμο όχι μόνο από την Πάτρα, αλλά και από άλλες πόλεις. Πρόκειται για ανθρώπους που αγαπούν την τζαζ και που στην ιδιαίτερη πατρίδα τους δεν έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν τέτοια live. Δεν είναι λίγοι λοιπόν αυτοί που ταξιδεύουν στην Πάτρα μόνο και μόνο για να βρεθούν στις εκδηλώσεις του Jazz+Πράξεις.

Το γεγονός αυτό δείχνει από μόνο του την επιτυχία της μεγάλης γιορτής της τζαζ, αναδεικνύει την πρωτοπορία και την καινοτομία του καλλιτεχνικού εγχειρήματος, ανεβάζοντας το κύρος και το γόητρο του προγράμματος. Μια επιτυχία που φυσικά οφείλεται στους ανθρώπους του Διεθνούς Φεστιβάλ που υπάρχουν πίσω από το Jazz+Πράξεις 2018.