Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε το περασμένο Σάββατο στα Βραχναίικα και όσοι βρέθηκαν εκεί απόλαυσαν μοναδικές στιγμές δίπλα στη θάλασσα...

Στον καταπληκτικό χώρο του Crayon, οι θαμώνες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια διαφορετική νυχτερινή έξοδο, που σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με τις συνηθισμένες.

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Το Crayon, διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό πάρτι, που σηματοδότησε την έναρξη της φετινής καλοκαιρινής περιόδου.

Προσκάλεσε, λοιπόν, τον κόσμο σε ένα μέρος, υπέροχα διαμορφωμένο και πρόσφερε πλούσιο θέαμα.

Σε αυτό βοήθησαν οι ξυλοπόδαροι και οι ζογκλέρ, οι οποίοι ήταν αποφασισμένοι να εντυπωσιάσουν με τα επιδέξια κόλπα τους.

Κι αυτό έκαναν... Άλλοτε ανάμεσα στους θαμώνες και άλλοτε στον δρόμο, παρουσίασαν ένα σόου που απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα.


Στο χώρο είχε στηθεί μπουφές με εκλεκτά εδέσματα για το κοινό, ενώ οι bartenders του μαγαζιού δημιούργησαν τα πιο νόστιμα κοκτέιλ.

Σημαντικό κομμάτι για την επιτυχία της βραδιάς, όμως ήταν και η μουσική. Ο Φίλιππος Καταπόδης επέλεξε άκρως καλοκαιρινά τραγούδια και έκανε άπαντες να χορέψουν στο ρυθμό του.

Με το φαντασμαγορικό αυτό πάρτι, το Crayon έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα και φιλοδοξεί να χαρίσει κι άλλες τέτοιες όμορφες στιγμές στον κόσμο.

Μέσα στο καλοκαίρι, όπως μας υποσχέθηκε η ομάδα που κρύβεται από πίσω, δηλαδή οι Αλέξης Αποστολόπουλος, Λάμπρος Λιόλιος, Τάσος Χαραλαμπόπουλος και Βασίλης Σουλτανάς, θα δούμε μουσικές παραστάσεις, θεματικές βραδιές και ιδιαίτερα events που θα μας ενθουσιάσουν.

Αναμένουμε, λοιπόν...

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: