"Η ασφάλεια του πολίτη είναι κοινωνικό δικαίωμα και δημόσιο αγαθό" αυτό τονίζει στη δήλωσή του ο αχαιός βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου με αφορφή τις επιθέσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα σε συμβολαιογραφεία, υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες.

"Η αντικοινωνική και βίαιη δράση των κάθε λογής και μορφής «συλλογικοτήτων» του κ. Τόσκα συνεχίζεται καθημερινά, με επιθέσεις σε συμβολαιογραφικά γραφεία, Υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες, με αυξανόμενη ένταση. Η ανασφάλεια του πολίτη μεγαλώνει, όσο μεγαλώνει η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι σε αυτά τα παρακρατικά μορφώματα που αποσκοπούν στον εκφοβισμό των πολιτών και την προσβολή των βασικών αρχών και κανόνων της Δημοκρατίας.

Ωστόσο, η ανοχή στην αυξανόμενη βία που ασκούν οι «γνωστοί άγνωστοι» δεν οφείλεται σε αδυναμία της Κυβέρνησης, αλλά στη συνειδητή πολιτική επιλογή που υπαγορεύεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και βαφτίζει τη βία, την ανομία, τους προπηλακισμούς και τις καταστροφές ως «ακτιβιστική δράση».
Φτάνει πια με την ανοχή στους διάφορους Ρουβίκωνες και την κάλυψή τους από την Κυβέρνηση.

Η ασφάλεια του πολίτη είναι κοινωνικό δικαίωμα και δημόσιο αγαθό, το οποίο εμείς υπερασπιζόμαστε και το κράτος οφείλει να κατοχυρώνει απέναντι σε όλους" επισημαίνει ο κ Παπαθεοδώρου.