Λίγος ήταν τελικά ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Εθνικής Ελλάδος του 2004, στον αγώνα που έγινε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, το βράδυ του Σαββάτου.

Παρά τις προσδοκίες και την σχετική ζήτηση που υπήρξε στα εισιτήρια ο κόσμος δεν ξεπέρασε τους 4.000, την στιγμή που οι διοργανωτές περίμεναν γύρω στους 6 με 8 χιλιάδες φιλάθλους.

Ήταν άλλωστε ένα παιχνίδι που δεν είχε ξαναγίνει στην Πάτρα, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, με μεγάλες δόξες του ελληνικού, αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε άλλες πόλεις, στους αγώνες που έχει δώσει αυτή η παλιοπαρέα του 2004 που έκανε περήφανη την χώρα μας στα γήπεδα της Πορτογαλίας, ο κόσμος ξεπερνούσε πάντα τους 10.000 και υπήρχε και περιπτώσεις που έφτανε τους 20.000 (βλέπε Κρήτη).

Το γεγονός της μικρής ανταπόκρισης του κόσμου, σε σύγκριση με άλλες πόλεις, επισημάνθηκε και από τους ίδιους τους διεθνείς στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ τους μετά το τέλος του ματς.

Πάντως αυτοί που τίμησαν την Εθνική που μας χάρισε το 2004 το τρόπαιο, έζησαν μοναδικές και ξεχωριστές στιγμές, σε έναν αγώνα με αρκετό θέαμα, τόσο στις φάσεις που είχε όσο και ως προς την διακύμανση του σκορ.