Η μεγαλύτερη ποδηλατική συνάντηση της χρονιάς, έρχεται στον Ιππόδρομο.

Summer Bike Festival
16-17 Ιουνίου 2018

** Tο καθιερωμένο Bike Festival της Αθήνας γίνεται καλοκαιρινό και μας προσκαλεί σε ένα διήμερο απόδρασης και ποδηλατικής απόλαυσης δίπλα στη φύση.

Ο Ιππόδρομος Αθηνών στον Μαρκόπουλο μετατρέπεται στο ιδανικό σκηνικό για να φιλοξενήσει το πρώτο Summer Bike Festival. Μια ευκαιρία για εκδρομή σε ένα περιαστικό πάρκο 1.100 στρεμμάτων, που για δύο μέρες θα γεμίσει ποδήλατα! Ετοιμαστείτε για πετάλι σε εντυπωσιακές πίστες και ελάτε στη μεγαλύτερη συνάντηση της χρονιάς για όλους όσους αγαπούν το ποδήλατο.

** Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Ιουνίου, στον Ιππόδρομο Αθηνών στον Μαρκόπουλο, με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν parking για όλους.

Τι να περιμένεις:
Όλο τον κόσμο του ποδηλάτου!
Οι τάσεις, τα brands, τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα κάθε κατηγορίας, αυτά που έρχονται στο μέλλον. Κι επειδή το μέλλον φαίνεται πως ανήκει στα ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση, σας δίνουμε την ευκαιρία να δοκιμάσετε σε πραγματικές συνθήκες και να συγκρίνετε τα κορυφαία μοντέλα της ελληνικής αγοράς.
Στο Summer Bike Festival κυκλοφορεί ό,τι πιο σημερινό υπάρχει στην αγορά του ποδηλάτου και γιατί όχι, το επόμενό σας ποδήλατο!

Δοκιμές σε μεγάλες πίστες
Απολαυστικές δοκιμές ποδηλάτων σε φυσικές πίστες οδήγησης που ξεπερνούν συνολικά τα 6 χλμ.
Στο Summer Bike Festival θα λειτουργούν τρεις ξεχωριστές πίστες, στις οποίες οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τα μοντέλα που θέλουν:

* Πίστα MTB και Gravel
*Πίστα e-bikes

*Πίστα αποκλειστικά για παιδικά ποδήλατα

Τα ποδήλατα δρόμου και city, έχουν την τιμητική τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξωτερικά της αρένας για δοκιμές στην άσφαλτο.

Δράσεις για παιδιά
Στην πίστα «Παιδί και Ποδήλατο» ειδικοί εκπαιδευτές αναλαμβάνουν να μάθουν ποδήλατο στους μικρούς ποδηλάτες από 2,5 έως 8 ετών. Μια μοναδική ευκαιρία για ποδήλατο και παιχνίδι σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Bikers Moments
Έμπειροι ποδηλάτες θα βρεθούν στο φεστιβάλ για να δοκιμάσουν τα αγαπημένα τους ποδήλατα. Ψάξτε τους στην πίστα MTB και Gravel, για αυτοσχέδιες επιδείξεις τεχνικής και ταλέντου.

Αγώνας Mountain Bike μικρών αθλητών
Κυριακή 17/06, Εκκίνηση στις 11.00
Στο Summer Bike Festival Challenge, μικροί αθλητές αγωνίζονται για τον πιο γρήγορο χρόνο σε μια χωμάτινη διαδρομή 1.2 χλμ. στον στίβο του Ιππόδρομου. Μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε το μέλλον της αγωνιστικής ποδηλασίας στην Ελλάδα.

INFO
Είσοδος ελεύθερη
Ώρες Λειτουργίας:
Σάββατο 12:00 - 21:00
Κυριακή: 10:00 - 21:00