Παρελθόν αποτελεί από την Παναχαϊκή ο αρχηγός της, Λυμπέρης Στεργίδης.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος και ο Κώστας Κατσουράνης έχουν πιάσει δουλειά και συζητούν για το θέμα του νέου ρόστερ της ομάδας.

Μετά τις συζητήσεις που έχουν κάνει οι δύο άνδρες και με βάση τον καταρτισμό που ετοιμάζουν για το έμψυχο δυναμικό της Παναχαϊκής ανακοινώθηκε ότι ο Λυμπέρης Στεργίδης δεν θα είναι τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Ήταν μία εξέλιξη που μπορεί να δυσαρέστησε αρκετούς οπαδούς όμως ήταν αναμενόμενη. Ο Λυμπέρης Στεργίδης ήταν ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας, έχοντας προσφέρει πολλά στην Παναχαϊκή και οδηγώντας τη το 2016 -2017 στην άνοδο στην Football League.

Ο ίδιος στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τους φιλάθλους, έγραψε στο facebook τα εξής: «7 χρόνια στην ομάδα δεν έχω να πω πολλά, πιστεύω έδειξα την αγάπη μου στην ομάδα με πράξεις. Σας ευχαριστώ όλους».

Η ανάρτηση του αρχηγού της Παναχαϊκής δέχτηκε πολλά likes, με τους οπαδούς και τους φιλάθλους να αναγνωρίζουν την προσφορά του και να τον ευχαριστούν, κλείνοντας έτσι ένα μεγάλο κύκλο, με ένα σπουδαίο παίκτη που αγάπησε την ομάδα.

Από εκεί και πέρα στην ανακοίνωση της ΠΑΕ τονίστηκε ότι μαζί με τον Στεργίδη, άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές αποχώρησαν. Συγκεκριμένα: «Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αγουρίδη Δημήτριο, Αποστολόπουλο Κωνσταντίνο, Μακρυδημήτρη Διονύσιο, Μπούτιβα Γιώργο, Μπουτζίκο Νίκο και Στεργίδη Λυμπέρη καθώς και με τον Γυμναστή Σορώκο Ηλία. Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 τους ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και ιδιαιτέρως για την συνεισφορά τους στην πορεία της ομάδας και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».


Η φωτογραφία που πόσταρε ο Στεργίδης