Το Patrasevents.gr σας στέλνει στη μεγάλη συναυλία των Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα στο Εργοστάσιο Τέχνης την Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 21:30 (Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00).

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους τέσσερις τυχερούς που θα κερδίσουν μια μονή πρόσκληση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν εδώ στις 09/06 και ώρα 18:15 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.

Γιώργος Χάλας

Ευαγγελία Πατρώνα

Δημήτριος Λάζαρης

Αναστασία Καραχάλιου


Θανάσης Παπακωνσταντίνου & Σωκράτης Μάλαμας έρχονται "Με Στόμα Που Γελά" στο Εργοστάσιο Τέχνης στην Πάτρα για μια μοναδική συναυλία στις 11 Ιουνίου (21:00).

Ο νέος δίσκος του Θανάση με ερμηνευτή τον Σωκράτη, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, στάθηκε αφορμή για να αποφασίσουν, σαν έτοιμοι από καιρό, τη σύμπραξη για το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι.

Ο Θανάσης έχει να εμφανιστεί στη σκηνή κοντά στα δύο χρόνια, τον δε Σωκράτη, όσο και να τον ακούς, δεν χορταίνεις το απαράμιλλο χαλκιδικιώτικο ντουέντε.

Η προσμονή είναι μεγάλη.

Ιουλία Καραπατάκη: τραγούδι
Γιάννης Αντωνιάδης: κλαρίνο
Αποστόλης Γιάγκος: πλήκτρα
Δημήτρης Λάππας: κιθάρες, τζουρά, μπουζούκι
Νίκος Μαγνήσαλης: τύμπανα
Κώστας Παντέλης: ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: μπάσο
Φώτης Σιώτας: βιολί, βιόλα, τραγούδι
Κυριάκος Ταπάκης: λάούτο, μπουζούκι
Τίτος Καργιωτάκης – Μάκης Πελοπίδας: ηχοληψία
Χρήστος Λαζαρίδης: σχεδιασμός φώτων
Δημήτρης Κατέβας – Αλέξανδρος Κτιστάκης: Τεχνικοί σκηνής


Σωκράτης Μάλαμας - Το ζητιανόξυλο - Official Lyric Video


Σωκράτης Μάλαμας - Είχα τον κήπο της Εδέμ - Official Lyric Video