Η πατρινή τραγουδίστρια, Μίνα Ευαγγέλου, είναι γνωστό ότι τους τελευταίους χειμώνες έχει φύγει από την αχαϊκή πρωτεύουσα και εμφανίζεται σε μαγαζιά της Βορείου Ελλάδος, στην Θεσσαλονίκη, στην Λάρισα, ανάλογα με τις συνεργασίες που κλείνει.

Πλέον όμως η καριέρα της στο τραγούδι μπαίνει σε ένα άλλο επίπεδο το οποίο ξεφύγει από αυτό των νυχτερινών εμφανίσεων, εκεί όπου έτσι και αλλιώς έχει κερδίσει το κοινό (και εμάς τους πατρινούς παλιότερα).

Η Μίνα Ευαγγέλου ετοιμάζεται για τον πρώτο της δίσκο, με τα δικά της τραγούδια, δουλεύοντας πάνω σε αυτό, κλεισμένη για αρκετές ώρες σε γνωστό στούντιο της Αθήνας που θεωρείται από τα ανερχόμενα στον δισκογραφικό χώρο και γενικότερα στη μουσική.

Η ίδια η πατρινή τραγουδίστρια δηλώνει ενθουσιασμένη για την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, αλλά και για τη συνεργασία της με τον Χρήστο Κυπριανίδη που έχει την μουσική επιμέλεια του δίσκου.

Σύμφωνα με τα όσα τονίζει η πατρινή τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της φίλους στα facebook, μαζί δημιουργούν κάτι νέο που είναι σίγουρη ότι θα αγαπήσουμε. Μέσα σε λίγες μέρες από τώρα αναμένεται έτσι να κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι.

Περιμένουμε με ανυπομονησία...