Συζήτηση για τις προσκλήσεις έργων ΕΣΠΑ του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 2014 – 2020, που έχουν ήδη ανακοινωθεί  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα με το Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης  Ναμπίλ Μοράντ.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν έργα που αφορούν σχολεία, το λιμάνι Κυλλήνης, υδρεύσεις και αστικές αναπλάσεις. Στόχος της συνάντησης ήταν η σωστή και έγκαιρη προετοιμασία του Δήμου. «Συνεργαζόμαστε με τους Δήμους όλης της Δυτικής Ελλάδας. Με σωστή και έγκαιρη ενημέρωση και συζήτηση επιθυμούμε να παράσχουμε καλύτερο έργο για τους πολίτες», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, προτάθηκε η δημιουργία Γραφείου Πληροφόρησης Τουριστών στο λιμάνι Κυλλήνης. Ο Περιφερειάρχης δέχθηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση το αίτημα, προσθέτοντας: «Είναι στους στρατηγικούς μας στόχους η φιλοξενία και η ενημέρωση των τουριστών που φτάνουν στη Δυτική Ελλάδα». Τις επόμενες ημέρες θα εξειδικευτεί η πρόταση, ώστε η Περιφέρεια να αναλάβει το περίπτερο και ο Δήμος τη στελέχωσή του.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Ανδρέας Μίγκος, Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής Ανδρέας Χαμουζάς και η συνεργάτιδα του Δημάρχου Άννυ Κρεστενίτη, ενώ από την πλευρά της Περιφέρειας η Εκτελεστική Γραμματέας Διονυσία Μαράτου, το στέλεχος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Βαγγέλης Γεωργίου, και ο Διευθυντής του Γραφείου του Περιφερειάρχη Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος.