Τέλος στο μυστήριο με την εξαφάνισή της 17χρονης από την Ημαθία έδωσε η ίδια, η οποία μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Tatiana Live», ξεκαθαρίζοντας πως όχι μόνο δεν έχει πέσει θύμα απαγωγής, αλλά είναι και έγκυος στο παιδί του άντρα που αγαπάει.

Μετά το «Amber Alert» που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση, η νεαρή κοπέλα ξεκαθάρισε πως:

«Έχω επικοινωνήσει με την οικογένειά μου, είμαι μια χαρά, είμαι με αυτόν που ερωτεύτηκα και αγαπάω. Έχω φύγει με τη θέλησή μου. Δεν με εκβίασε. Θέλω να πω στους γονείς μου ότι είμαι καλά και να σβήσουν όλα αυτά που έχουν κάνει, τις μηνύσεις και την εξαφάνιση, γιατί πήγα με τη θέλησή μου. Εγώ πήρα τηλέφωνο τον Γιώργο και του έστειλα μήνυμα να έρθει να με πάρει» δήλωσε στην εκπομπή η 17χρονη Όλγα.

Στην «Τatiana Live» μίλησε όμως και ο 34χρονος σύντροφός της, ο οποίος ξεκαθάρισε πως «όλος ο κόσμος ξέρει ότι δεν είμαι σεσημασμένος. Με την Όλγα έχω 4 μήνες σχέσης, την αγαπάω και τη θέλω. Δεν την έχω αφήσει να στεναχωρηθεί για τίποτα και δεν την έκλεψα ούτε με το ζόρι ούτε για εκδίκηση. Δεν την έκλεψα ούτε να την καταστρέψω ούτε για να καταστραφώ. Την πήρα γιατί έχει το μωρό μου στην κοιλιά της. Είναι έγκυος από εμένα».


Το χρονικό

Τα ίχνη της 17χρονης χάθηκαν στις 29 Μαΐου.

Η οικογένειά της από την πρώτη στιγμή χαρακτήριζε «απαγωγή» την εξαφάνισή της, καθώς μερικές ημέρες πριν χαθούν τα ίχνη της, την είχαν αρραβωνιάσει με έναν άλλον άνδρα. Μάλιστα εκδόθηκε και «Amber Alert» από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πολλοί συγγενείς της μάλιστα έκαναν λόγο για βεντέτα, αν ο 34χρονος δεν την επέστρεφε άμεσα στο πατρικό της.

Ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι που μιλούσαν για μια ιστορία αγάπης η οποία κρυβόταν πίσω από την «εξαφάνιση».

Το «μυστήριο» έλυσε η ίδια η 17χρονη η οποία τόνισε πως με τον 34χρονο «αγαπιόμαστε και κλεφτήκαμε».


Ο πατέρας του 34χρονου στην Tatiana Live


Η 17χρονη Όλγα και ο 34χρονος στην Tatiana Live