Δέκα χρόνια συμπληρώθηκαν από την άγρια δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου. Ο ηθοποιός που είχε αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο μέσα από τους τηλεοπτικούς του ρόλους και είχε χαραχτεί στη μνήμη όλων υποδυόμενος τον Κωνσταντίνο Μαρκορά στην σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Δύο ξένοι» δολοφονήθηκε το 2008 με 21 μαχαιριές μέσα στο διαμέρισμα του στο Παγκράτι.

Η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα που σε εκείνη την σειρά υποδυόταν τη μητέρα του Ντένη Μαρκορά δεν έκρυψε τη θλίψη της μιλώντας στην εφημερίδα Espresso για τη θλιβερή επέτειο, τονίζοντας ότι δεν θέλει να θυμάται καθόλου εκείνη την περίοδο, κατά την οποία «βομβαρδιζόταν» καθημεριονά από ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη στυγερή δολοφονία του 56χρονου Νίκου Σεργιανόπουλου.

«Μη μου θυμίζετε εκείνη την περίοδο καθόλου!», ανέφερε αναστατωμένη και συμπλήρωσε ότι βίωσε το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου σαν να ήταν πραγματικό της παιδί: «Ήταν ό,τι πιο άγριο έχω ζήσει στη ζωή μου. Βίωσα τον θάνατό του σαν να ήταν παιδί μου και θα το φέρω βαρέως σε όλη μου τη ζωή».