Το Patrasevents.gr σας κάνει το τραπέζι στο "Sushi bar & Noodles aya", το εστιατόριο που λειτουργεί την τελευταία πενταετία στο κέντρο της πόλης μας και συγκεκριμένα στη πλατεία Υψηλών Αλωνίων και προσφέρει ασιατική κουζίνα σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μία πρόσκληση για ένα γεύμα δύο ατόμων με πλήρες μενού και ένα μπουκάλι κρασί.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν εδώ στις 06/06 και ώρα 18:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.

Νικητές είναι:

Χρύσα Σταυριανού

Φωτεινή Μπίζιου

Καλή Διασκέδαση!


To εστιατόριο "Sushi bar & Noodles aya" με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του το διακριτικό σέρβις και μέσα από 75 εξαιρετικές γεύσεις καλύπτει όλο το φάσμα της γαστρονομίας της Άπω Ανατολής (κινεζική, βιετναμέζικη, ιαπωνική και πολυνησιακή κουζίνα), ενώ τα πιάτα είναι εξευρωπαϊσμένα, χωρίς να χάνουν το χαρακτήρα τους. Διαθέτει δύο εξωτερικούς χώρους, στη είσοδο του μαγαζιού αλλά και στην πλατεία όπου κυριαρχεί το φυσικό στοιχείο.

Οι master sushi chef θα σας μυήσουν στο αυθεντικό σούσι, θα δοκιμάσετε λαχταριστά πιάτα noodles, γλυκόξινο χοιρινό και κοτόπουλο, τραγανή πάπια Πεκίνου, γευστικές σούπες, ρύζι στο wok αλλά και κοτόπουλο τεργιάκη με τη μυστική συνταγή του Ασιάτη chef Amin Ryazan.

Φυσικά δεν λείπουν οι εκλεκτές οινικές επιλογές και τα υπέροχα παραδοσιακά γλυκά για το τέλος.