Είναι ένα κορίτσι φωτιά που έχει μια ξεχωριστή γοητεία και μία ιδιαίτερη προσωπικότητα που της ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον βαθμό του σεξ απίλ της που αναμφισβήτητα έχει.

Η Εύη Καλογρίδη, θεωρείται μία από τις ωραιότερες φοιτήτριες που έχουν περάσει από το Πανεπιστήμιο Πατρών, έχοντας ένα ιδιαίτερο ενεργό instagram που κολάζει.

Η σελίδα της, με τις φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε τόσο, θα έλεγε κανείς ότι έχουν κάτι από σούπερ μόντελ, άλλωστε έχει την φωτογένεια και ξέρει να ποζάρει μπροστά στο φακό μαγεύοντας τον.

Πλέον έχει φύγει από την Πάτρα, έχει επιστρέψει στην Κρήτη από όπου κατάγεται και το φετινό καλοκαίρι την βρίσκουμε στην Μύκονο, όμως ευτυχώς εκεί στην αρχιτεκτονική όπου σπουδάζει, χρωστάει προφανώς κάποια μαθήματα για να πάρει το πτυχίο της, που την έφεραν για λίγες μέρες στα μέρη μας.

Έτσι, στο πέρασμα της από την αχαϊκή πρωτεύουσα, ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram, τρελαίνοντας τους ακόλουθους της, φτάνοντας έτσι να ξεπεράσει τα 2.000 likes μέσα λίγες ώρες. Και όχι άδικα.