Μπορεί τα χρόνια να περνούν, όμως οι αξίες, οι φιλίες και όλα όσα κερδίζει κάποιος μέσα από την ενασχόληση του με τον αθλητισμό, μένουν για πάντα.

Με αφορμή το μουσείο χάντμπολ της Πάτρας φωτογραφήθηκαν για τον ΑΟ Έσπερος τα ίδια άτομα, στις ίδιες θέσεις, μετά από 38 χρόνια. Η μόνη διαφορά των δυο φωτογραφιών έχει να κάνει με το μέρος, με την πρώτη φωτογραφία να τραβιέται στο γήπεδο του Πανελληνίου και την δεύτερη στο γήπεδο του Κουκούλι στην Πάτρα.

Όρθιοι απο αριστερά: Γεώργιος Πολυδωρόπουλος (έφορος), Στέφανος Μπίρδας, Ιωάννης Παπαγιαννόπουλος, Δημήτρης Κολοκυθάς, Νίκος Καραμανλής, Αντώνης Οικονόμου, Γεώργιος Παπαγιαννόπουλος, Πασχάλης Γεωργιάδης ( ο προπονητής μας ήταν εκτός Πατρών).Καθιστοί απο αριστερά: Χρήστος Πατούχας (ζει πλέον στην Αυστραλία παρευρέθηκε η κόρη του Σοφία πρώην χαντμπολίστρια) Νίκος Κανελλάκης, Χρήστος Παπαρροδόπουλος (ζει πλέον στο Κατάρ παρευρέθηκε η αδερφή του Ράνια), Ανδρέας Πανίτσας, Αλέκος Κατσούνης (είναι Θεσσαλονίκη), Σπύρος Λυκούδης.

Τιμήθηκε ο καθηγητής Χρήστος Κοτζαμανίδης απο τον γενικό γραμματέα Κώστα Σταματιάδη, παρουσία ακόμη δύο μεγάλων προσωπικοτήτων παλαιών αντιπάλων της τότε εποχής, Παναγιώτη Ιατρούδη και Γιώργο Κρανάκη. "Ευχαριστώ τον Θεό που μας έχει όλους καλά στην υγεία μας και βρεθήκαμε πάλι στον χώρο που από παιδιά παίζαμε, μεγαλώσαμε και προχωράμε. Ευχή μου: ελάτε δίπλα μας τώρα που το άθλημα στην πόλη μας περνά δύσκολες στιγμές, μήπως καταφέρουμε να το αναβαθμίσουμε και να το κάνουμε όπως παλιά" αναφέρει ο Σάκης Παπαγιαννόπουλος που ανέβασε και την φωτογραφία.