Τα σκαλιά της εκκλησίας σχεδιάζει να ανέβει μέσα στο 2018 το γνωστό μοντέλο από την Πάτρα Χριστιάνα Γεωργοπούλου!

Η επικρατέστερη ημερομηνία για το γάμο είναι μέσα στο Σεπτέμβριο και ήδη οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για την καλλονή που μόλις στα 27 της έχει αποκτήσει μια υπέροχη οικογένεια αποτελούμενη από τον ενός έτους γιο της και τον σύντροφό της που ετοιμάζεται να παντρευτεί παρουσία φίλων και συγγενών.

Την Χριστιάνα την γνωρίσαμε ως το πρόσωπο για πολλές γνωστές διαφημιστικές καμπάνιες, όμως τα φλας της δημοσιότητας έπεσαν πάνω της μετά τον τίτλο ως το "ομορφότερο μοντέλο της Ευρώπης" το 2016.


Έχει συνεργαστεί με αξιόλογους σχεδιαστές όπως: Μιχάλης Ασλάνης, Kathy Heyndels, Vasilios Kostetsos και Μάκης Τσέλιος ενώ το ταξίδι της στον χώρο της μόδας ξεκίνησε στα «Πελοποννησιακά Καλλιστεία 2010», όπου κέρδισε τον τίτλο της «Β’ Miss Πελοπόννησος».

Με σπουδές στα τουριστικά και πτυχίο αγγλικών, γαλλικών, μπαλέτου και πιάνου το μοντέλο από την Πάτρα κάνει πρόβα νυφικού και ετοιμάζεται να επισημοποιήσει την σχέση της στην πόλη της και πιο συγκεκριμένα στο Δρέπανο.

Εκεί θα γίνει το μυστήριο και η βάπτιση του γιου της και η δεξίωση σε μια ιδιωτική έπαυλη με καλεσμένους από τον επιχειρηματικό κόσμο την μόδα, συγγενείς και αγαπημένους φίλους του ζευγαριού.


Ο γάμος θα γίνει σε στενό κύκλο αφού η όμορφη Πατρινή αποφεύγει να δημοσιοποιεί τις προσωπικές της στιγμές ακόμα και στα social media.

Όπως μάθαμε ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο νυφικό που θα φοράει η Χριστιάνα, αφού για χάρη της, οι κουμπάρες της και φίλες Βασιλική Τριανταφυλλιά, Μαριάνα Κατσούρα και Στεφανία Μπρούγκος έπιασαν τα πατρόν και τις βελόνες για να δημιουργήσουν κάτι το μοναδικό.

Τι και αν έχει φορέσει νυφικό για τις ανάγκες φωτογράφισης, η μελαχρινή καλλονή ανυπομονεί για την δική της φωτογράφιση που θα επισφραγίζει και το ξεκίνημα μιας πολύ όμορφης περιόδου.