Υλικά 
1 φλιτζάνι πράσινη και 1 φλιτζάνι κόκκινη λόλα
Λίγα φύλλα ρόκα κομμένα σε κομμάτια
1 χούφτα κάσιους ανάλατα
4 ώριμα βερίκοκα κομμένα σε κυβάκια
50 γρ. κατσικίσιο τυρί

Για το dressing
1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Ξεπλύνετε και στεγνώστε τις λόλες και κόψτε τις σε μία σαλατιέρα ή ένα βαθύ μπολ. Προσθέστε τη ρόκα, τα βερίκοκα και από πάνω τα κάσιους. Σένα μπολάκι χτυπήστε το λάδι με το μπαλσάμικο, το αλάτι και το πιπέρι και περιχύστε τη σαλάτα.

Πηγή: neadiatrofis.gr