Το καλοκαίρι έφτασε και αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν το πρώτο του, με τους πατρινούς να εξορμούν στις παραλίες και στα beach bars της περιοχής, θέλοντας έτσι να το υποδεχθούν με βουτιές, μπυρίτσες, ρακέτες και άλλες ανέμελες στιγμές που μόνο αυτή η εποχή μας χαρίζει.

Οι πατρινοί στο πρώτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού όρμησαν κατα κύμματα στις παραλίες γύρω από την πόλη, τιμώντας έτσι με αυτόν τον τρόπο τον ερχομό του, δείχνοντας πόσο πολύ το περίμεναν και ανυπομονούσαν για αυτό.

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στο instagram και στα social media από την παρουσία τους στις παραλίες και από την υποδοχή που έκαναν στο καλοκαίρι ήταν δεκάδες. Άλλες μέσα από την θάλασσα, άλλες από την ακτή, άλλες από τα beach bars που αυτό το Σαββατοκύριακο γέμισαν από κόσμο, όλες είχαν το δικό τους ύφους, το δικό τους χρώμα, όμως είχαν και ένα κοινό σημείο: Έβγαζαν αυτό το άρωμα της ξενοιασιάς και της ανεμελιάς του καλοκαιριού.

Αυτές τις στιγμές που πλέον έχουμε μπροστά μας να ζήσουμε και να απολαύσουμε. Γιατί το καλοκαίρι 2018 είναι εδώ, επιτέλους!

Καλό καλοκαίρι λοιπόν...