Δεν ήταν λίγοι αυτοί που συμμετείχαν στο The Bridge Experience, ειδικά για το βάδην και το περπάτημα που διοργάνωσαν οι πολεμιστές της Λίλυ, του 14χρονου κοριτσιού, που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Πρόκειται για την κόρη του Βασίλη Τοξαβίδη, της γνωστής εμπορικής οικογένειας που ζει πλέον μόνιμα στις ΗΠΑ και ο οποίος είναι ένας από τους απόφοιτους της γενιάς του 1984 του Πολυκλαδικού Λυκείου της Πάτρας.

Οι συμμαθητές του είναι οι πολεμιστές που αγωνίζονται για την Λίλυ και οι οποίοι διοργάνωσαν αυτή την βόλτα στο πλαίσιο του Bridge Experience, δίνοντας έτσι με αυτή τους την πρωτοβουλία έναν ιερό σκοπό στην όλη εκδήλωση.

Έτσι όλοι όσοι έτρεξαν στους αγώνες, όσοι πήραν το ποδήλατο τους, όσοι περπάτησαν πάνω στην Γέφυρα, έσπευσαν να βοηθήσουν και αυτοί στην ενίσχυση της μάχης των πολεμιστών που έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες έναν ιερό αγώνα, κάνοντας κάθε τόσο διάφορες εκδηλώσεις που έχουν σαν σκοπό να βοηθήσουν τον φίλο τους και την οικογένεια του.

Το ακόμη πιο συγκινητικό ήταν ότι ο Βασίλης Τοξαβίδης, ο φίλος τους και πατέρας της Λίλυ, ήταν στην Γέφυρα και περπάτησε και αυτός μαζί τους, συγκινημένος και ευγνώμων για όλο αυτόν τον αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι παλιοί του συμμαθητές.


Στο κέντρο ο πατέρας της Λίλιαν