Κοντά στους κατοίκους της Αιγείρας βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, το μέλος του Τομέα Υγείας της ΝΔ Έλενα Κονιδάρη. Στόχος της ήταν να συνομιλήσει μαζί τους, να ακούσει τα προβλήματά τους και να αφουγκραστεί τις αγωνίες τους.

Οι κάτοικοι, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στο φιλόξενο καφενείο του κ. Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, της επιφύλαξαν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που βρέθηκε κοντά τους σε μία περίοδο που οι πολιτικοί παράγοντες του τόπου τους έχουν ξεχάσει.

Η κ. Κονιδάρη συζήτησε μαζί τους για αρκετή ώρα ακούγοντας τα θέματα που τους απασχολούν. Πέραν των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν, και το οποίο αποτελεί κοινό πρόβλημα για όλους του πολίτες, οι κάτοικοι της Αιγείρας έθεσαν εκτενώς, στην κ. Κονιδάρη, το θέμα των σκουπιδιών. Όπως υπογράμμισαν είναι ζήτημα που η οριστική αντιμετώπισή του δεν επιδέχεται καμία περαιτέρω καθυστέρηση.

Από την πλευρά της η κ. Κονιδάρη ανέφερε ότι θα είναι δίπλα τους παρακολουθώντας το θέμα στενά και μεταφέροντας τις αγωνίες τους εκεί που πρέπει.