Έχει τρελάνει κόσμο μια φοιτήτρια στην Ανθούπολη τις τελευταίες μέρες.

Η όμορφη κοπέλα, χωρίς η ίδια να το καταλαβαίνει, έχει γίνει άθελα της αντικείμενο θαυμασμού από τους άνδρες της γειτονιάς όπου διαμένει. Η νεαρή μένει σε διαμέρισμα, σε δρόμο της Ανθούπολης και τώρα που πλησιάζει η εξεταστική έχει ξεκινήσει να διαβάζει με τις ώρες, προκειμένου να ανταποκριθεί στις σπουδές της.

Το θέμα όμως για τους άνδρες της γειτονιάς είναι ότι η καλλίγραμμη σπουδάστρια διαβάζει τις περισσότερες ώρες στο καναπέ του μπαλκονιού της ή στο τραπέζι που έχει βγάλει έξω, ειδικά γι' αυτές τις μέρες, έτσι ώστε να μην σκάει από τη ζέστη και να δροσίζεται.

Το μπαλκόνι της βλέπετε είναι σε μέρος που φέρνει δροσιά και φυλάσσεται από τον ήλιο, έχοντας αρκετά καλή σκιά. Η νεαρή λοιπόν διαβάζει πότε στον καναπέ της και πότε στην καρέκλα της φορώντας άνετα ρούχα του σπιτιού.

Σορτσάκια, μπέιμπι ντολ και διάφορες άλλες ενδυμασίες που όμως εξαιτίας της χυμώδης εμφάνισης της, δείχνουν επάνω της ιδιαίτερα σέξι και αποκαλυπτικά. Η ίδια βέβαια δεν δείχνει να νοιάζεται καθόλου για το αν βάζει σε πειρασμό τους γείτονες της.

Είναι αφοσιωμένη στο διάβασμα της, χωρίς να προκαλεί. Το πρόβλημα είναι δικό τους. Πόσο μάλλον όταν κάποιοι από αυτούς τους γείτονες που δεν ξεκολλούν μάτι από πάνω της τις τελευταίες μέρες, είναι και οι ίδιοι φοιτητές.

Προσπαθούν και αυτοί να διαβάσουν για την εξεταστική, αλλά που να συγκεντρωθούν, με τέτοια γειτόνισσα. Οπότε μάλλον δύσκολα θα περάσουν μάθημα αυτή την εξεταστική.