Πώς μπορεί να συνδυαστεί το προσκλητήριο ενός γάμου, με τον Παναθηναϊκό και τον τελικό του Champions League; Αν είσαι ο Γιώργος Χειμαργιώτης, τότε είναι πολύ εύκολο.

Ο Πατρινός πυγμάχος και κομμωτής, πρωτοτύπησε για μια ακόμη φορά, εκπλήσσοντάς μας ευχάριστα.

Και τι εννοούμε; Ο Γιώργος ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Γιούλη τον ερχόμενο Ιούλιο. Έτσι, στο πλαίσιο των προετοιμασιών γι΄αυτή τη μεγάλη ημέρα, επέλεξε να στείλει στους καλεσμένους, προσκλητήρια πολύ ιδιαίτερα, που θα λέγαμε ότι μοιάζουν με εισιτήρια για τον τελικό του Champions League, όπου σύμφωνα με τον γαμπρό συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός.

Το ζευγάρι, λοιπόν, μοίρασε τα "εισιτήρια" του γάμου σε φίλους και συγγενείς, οι οποίοι βλέποντάς τα, ενθουσιάστηκαν.

Η τέλεση του μυστηρίου θα γίνει στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγυιά το Σάββατο 7 Ιουλίου στις 19:00 με διαιτητές και προπονητές να δίνουν το "παρών", ενώ μετά το τέλος του "αγώνα" θα γίνει απονομή του κυπέλλου σε κέντρο διασκέδασης στο Ρίο.

Δείτε την πρόσκληση του γάμου:


Ο φανατικός οπαδός των πρασίνων, όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Την ίδια μέρα βαπτίζεται και ο γιος του, ο οποίος αποτελεί τη νέα μεταγραφή του Παναθηναικού. Ο μικρός θα έχει τον αριθμό 13 και θα πάρει το όνομα Ανδρέας, όπως έλεγαν και τον παππού του.

Στο εισιτήριο της βάπτισης που ακολουθεί, αναγράφονται οι πρώτες δηλώσεις του παίχτη για τη σημαντική αυτή ημέρα.


Ο Γιώργος Χειμαργιώτης, έχει φαντασία, χιούμορ και του αρέσει να κάνει πρωτότυπα πράγματα.

Επομένως, ο γάμος και η βάπτιση του γιου του, σαφώς και δεν θα θύμιζαν σε τίποτα τα συνηθισμένα που γνωρίζουμε όλοι μας.

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν η ιδέα του Πατρινού έμεινε μέχρι τα προσκλητήρια, ή θα δούμε και άλλες εκπλήξεις.


Με τις προσκλήσεις ανά χείρας

Με τις προσκλήσεις ανά χείρας