Με αφορμή την συμπλήρωση 3 χρόνων ζωής το Ροκφόρ σας προσκαλεί στο γενέθλιο πάρτυ του και σας υπόσχεται μια μοναδική μουσική εμπειρία. Ως εκ τούτου τις μουσικές θα αναλάβουν δυο κορυφαίοι και χαρισματικοί beatmakers , ο Γάλλος ProleteR (live) και ακολούθως ο δικός μας Kill Emil (after party) .Στο warm up θα βρίσκεται ο Christo Sarantako .

Σας περιμένουμε όλους για να γιορτάσουμε μαζί τα 3 αυτά υπέροχα χρόνια.
Let's dance , love and die ;)
Be there!!!

Τη Παρασκευή 22 Ιουνίου στη σκηνή του Ροκφορ ο μοναδικός ProleteR συναντά την πιο χαρακτηριστική προσωπικότητα της ελληνικής beatmaking κοινότητας, τον Kill Emil.

O ProleteR είναι ένας ιδιαίτερος beatmaker. Ξεκίνησε την καριέρα του ως κιθαρίστας σε ροκ μπάντα και αργότερα μεταπήδησε στο hip-hop. Με περισσότερα από 30 εκ. views στο YouTube, ως παραγωγός, έχει δημιουργήσει έναν μοναδικό στυλ συνδυάζοντας jazz και swing ήχους με δυνατά hip-hop beats μαζί με κιθάρα και synths.

Έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του album "Life playing tricks" από την γαλλική Banzai Lab, ο ProleteR έρχεται με πολύ όρεξη, για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις, να μας παρουσιάσει τον ολοκαίνουργιο δίσκο του "Bubbles" όπου θα κυκλοφορίσει στα μέσα Ιουνίου.

Από την άλλη, ο Kill Emil μόλις κυκλοφόρησε το πέμπτο προσωπικό του album "Ghost Diary" από την γερμανική Postpartum και μας υπόσχεται ένα ανεβαστικό after party με ένταση και ξεχωριστό στυλ!