Συνεχίζονται την προσεχή Παρασκευή και την Κυριακή 1η και 3η Ιουνίου, οι εκπαιδευτικές συναυλίες του Ωδείου της Πολυφωνικής (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία-Ζέρβα), με το γενικό τίτλο: "Οι συναυλίες των σπουδαστών" και οι οποίες θα ολοκληρωθούν 28 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 1η Ιουνίου, θα γίνει η δεύτερη συναυλία των τάξεων κιθάρας (καθηγήτρια: Έφη Μόσχου) και πιάνου (καθηγήτριες: Μαρίνα Μυλωνά, Λούση Χριστοδούλου, Αρετούσα Νικολοπούλου και Δήμητρα Πίτσου).

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί ρεσιτάλ κιθάρας του επί διπλώματι Κωνσταντίνου Αποστολόπουλου, σπουδαστή της Έφης Μόσχου και τον οποίο θα συνοδεύσει στο πιάνο, η Μαρίνα Μυλωνά. Στο δεύτερο μέρος, θα παίξουν μαθητές και σπουδαστές πιάνου.

Η τρίτη συναυλία, θα γίνει την Κυριακή 3 Ιουνίου, με μαθητές και σπουδαστές των τάξεων κρουστών (καθηγητής: Γιώργος Λαμπράκος), κιθάρας (καθηγητής: Χρήστος Τσαϊλάκης) και ηλεκτρικής- ακουστικής κιθάρας (καθηγητής: Βασίλης Τζιατζιάς). Στο πλαίσιο της συναυλίας θα παρουσιαστεί κιθαριστικό σύνολο της τάξεως του Χρήστου Τσαϊλάκη, αλλά και σύνολα κρουστών και ηλ. κιθαρών, των Γιώργου Λαμπράκου και Βασίλη Τζιατζιά.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού "Τόλης Νομικός", στις 8 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.