Ο Άγγελος Χαριστέας είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Εθνικής Ελλάδος που το 2004 κατέκτησε μαζί με τους συμπαίκτες του, την κορυφή.

14 χρονιά μετά, αυτή η ομάδα που έκανε περήφανους όλους του Έλληνες, ενώνει ξανά τις δυνάμεις της και έρχεται στην Πάτρα για έναν μυθικό αγώνα.

Το Σάββατο 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ένα φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στην Dream Team της Ελλάδας και την Εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Η προσέλευση των φιλάθλων αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, αφού οι Πατρινοί θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά κορυφαία ονόματα του ποδοσφαίρου.

Ο Άγγελος Χαριστέας, που όλοι θυμόμαστε τα εκπληκτικά γκολ του που μας έφεραν στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με μια ανάρτησή του στο facebook, μας καλεί όλους να δούμε από κοντά έναν ωραίο αγώνα με φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγκεκριμένα γράφει: "Φωτογραφία που με πάει πίσω 14 χρόνια κόντρα στην Ισπανία το 2004 .Το παιχνίδι είχε λήξει 1-1 έτσι λοιπόν αποφασίσαμε για την ρεβάνς. Στην Πάτρα 9 Ιουνίου θα είμαστε όλοι εκεί και εννοώ όλοι Greek Legends 2004 VS Spain Legends. Το παιχνίδι έχει φυσικά φιλανθρωπικό σκοπό. Σας περιμένουμε εκεί".