Όταν μια σχέση φτάσει στο τέλος της, είναι μια κατάσταση πολύ λυπηρή και για τους δύο.

Στη συνέχεια κάθεσαι και σκέφτεσαι τι έφταιξε και φτάσατε σε αυτό το σημείο, αλλά και γιατί δεν το είχες καταλάβει νωρίτερα.Όμως έχεις αποφασίσει ότι θα χωρίσεις και σου είναι πάρα πολύ δύσκολο να το κάνεις. Δες πως χωρίζει το κάθε ένα από τα ζώδια και ίσως σε βοηθήσει.

Ας δούμε αναλυτικά:

Κριός: Ο χωρισμός του Κριού, είναι απότομος. Το κάνει μια και κάτω. Ακόμα και αν δεν είναι δική του απόφαση, αν καταλάβει ότι ετοιμάζεσαι να τον χωρίσεις θα το κάνει αυτός πρώτος, λόγω εγωισμού. Μάλιστα, άμα το πάρει απόφαση δεν θα το σκεφτεί και δεύτερη φορά, αφού είναι παρορμητικός και δεν μπορεί να εξετάσει τις συνέπειες. Η αιτιολόγηση θα είναι «είμαι αυτός που είμαι».

Ταύρος: Στα καλά νέα, ο Ταύρος δεν θα τα διαλύσει όλα σε μια στιγμή. Αυτό γιατί δεν του αρέσουν οι αλλαγές και θα προτιμούσε να λύσει το πρόβλημα, παρά να τα καταστρέψει όλα εν μία νυκτί. Στα κακά νέα, όταν η σχέση τελειώνει, ο Ταύρος θα χάσει την ψυχραιμία του και θα γίνει σκληρός. Σε αυτό δεν ευθύνεσαι εσύ βέβαια, αλλά εκείνος αφού καταλαβαίνει ότι προσβλήθηκε το «εγώ» του και δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι απέτυχε. Σε έναν χωρισμό με Ταύρο θα δεις το πραγματικό του πρόσωπο, αφού ο θυμός και η οργή που κρύβει, σε γενικές γραμμές καλά, έρχονται στην επιφάνεια.

Δίδυμοι: Όταν σου το πει, θα φανεί πολύ απότομο. Όμως, μην κάνεις το λάθος να πιστέψεις ότι δεν το έχει σκεφτεί. Για τον Δίδυμο, η σχέση σας έχει τελειώσει εδώ και καιρό, απλά τώρα βρήκε το θάρρος να στο πει. Επίσης, άπαξ και ληφθεί η απόφαση για τερματισμό της σχέσης, δεν υπάρχουν «ναι μεν αλλά» και παραθυράκια. Έχει τελειώσει. Πρόσεχε, δεν θα σου πει ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση, θα σου πει «τελειώσαμε».

Καρκίνος: Ο Καρκίνος θα το πάει μέχρι το τέλος. Όταν όμως πει… «τέλος» μην τον ψάξεις και μην προσπαθήσεις να του αλλάξεις γνώμη. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τον βρίσκεις καν, αφού θα έχει αλλάξει τηλέφωνο ή ακόμα και σπίτι! Είναι απίθανο να σου ζητήσει να χωρίσετε όσο δυσαρεστημένος και να είναι στη σχέση του. Βέβαια, όπως είπα παραπάνω, αν πει «αντίο», είναι «αντίο» και όχι «εις το επανιδείν».

Λέων: Σε όλα υπερήφανα τα λιονταράκια. Δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι κάτι δεν πάει καλά, οπότε δεν θα μπορούν με τίποτα να εκφραστούν όπως θέλουν. Οι Λέοντες καταλήγουν στο να φέρονται στον σύντροφό τους άσχημα, ώστε να τον κάνουν να φύγει ο ίδιος από τη σχέση και να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση. Όσο εσύ επιμένεις, εκείνος θα γίνεται πιο σκληρός, μέχρι να καταφέρει αυτό που θέλει. Φυσικά, είναι πολύ περήφανος για να περιμένει να τον χωρίσεις. Θα το κάνει πρώτος, αν καταλάβει, ότι σκοπεύεις να τον χωρίσεις.

Παρθένος: Ο Παρθένος χωρίζει απλά. Τα βάζει κάτω, τα μετράει και άμα δει ότι το αποτέλεσμα βγάζει χωρισμό, θα… χωρίσει! Πριν το κάνει αυτό όμως θα βάλει πολλά ερωτηματικά στον εαυτό του όταν τα απαντήσει αυτά, τότε παίρνει την απόφαση. Τα ερωτηματικά αυτά, θα είναι ατελείωτα. Με αυτόν τον τρόπο ο Παρθένος θα συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για να αποφασίσει ότι ο χωρισμός είναι αναγκαίος.

Ζυγός: Χωρίζει ήρεμα και με αξιοπρέπεια. Παρά το ότι έχει αποφασίσει ότι θα χωρίσει, θέλει χρόνο, γιατί είναι από τη φύση του είναι αναποφάσιστος, αλλά όταν πάρει την απόφαση, είναι αμετάκλητη. Βέβαια, από τη στιγμή που θα χωρίσει δεν θα του πάρει πολύ χρόνο να αρχίσει να φλερτάρει.

Σκορπιός: Δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει. Πως όμως άφησε αυτή τη σχέση; Θα του στοιχίσει πολύ του Σκορπιού ο χωρισμός. Όχι για τον χωρισμό, αυτόν καθ’αυτόν, αλλά γιατί δεν ανέχεται τίποτα να του ξεφύγει. Μάλιστα, όταν έρθει ο χωρισμός δεν θα καταλάβεις τον λόγο. Δεν το κάνει επειδή θέλει να σε περιπαίξει, αλλά επειδή ούτε αυτός τον έχει καταλάβει. Αν, δε, τον χωρίσεις εσύ, εκεί θα σε πρήξει να μάθει το λόγο. Δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί ότι του ξέφυγε η σχέση.

Τοξότης: Θα σε χωρίσει, όμως θα το κάνει με τέτοιο τρόπο που θα σου φανεί σαν να είναι κάτι που ήθελες, αλλά μέχρι στιγμής δεν το ήξερες! Έχει πειθώ, πως να το κάνουμε; Επίσης το χιούμορ του θα βοηθήσει πολύ τη δύσκολη αυτή κατάσταση και θα ωθήσει τους δυο σας σε φιλικό χωρισμό. Βέβαια, επειδή δεν μιλάμε και για το πιο… σταθερό ζώδιο, ακόμα και μετά τον χωρισμό, μπορείς να τον ξανακερδίσεις πίσω, αρκεί… να βρεις το κουμπί του. Βέβαια μην καθυστερήσεις, γιατί ο Τοξότης βρίσκει αμέσως αντικαταστάτη.

Αιγόκερως: Πρόσεχε! Ο Αιγόκερως θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τη σχέση λειτουργική. Δεν θα χωρίσει για ασήμαντα θέματα. Ούτε για σοβαρά. Πριν πάρει την απόφαση, για χωρισμό θα τα υπολογίσει ΟΛΑ μια και δύο φορές. Όταν είναι σίγουρος για κάθε πιθανό ενδεχόμενο, θα στο πει. Ωστόσο, ο χωρισμός θα είναι απότομος και οριστικός.

Υδροχόος: Μισεί όσο τίποτα άλλο την αντιπαράθεση, οπότε ο χωρισμός θα είναι φιλικός. Τουλάχιστον, αυτό θα προσπαθήσει εκείνος. Τώρα, αν εσύ κάνεις σκηνή θα προτιμήσει να αποχωρήσει και όχι να τσακωθεί. Βέβαια, θα προσπαθήσει να σώσει τη σχέση. Αν όμως δεν βλέπει μέλλον, ποιος ο λόγος να προσπαθεί;

Ιχθύς: Όταν αποφασίζουν να τελειώσουν μια σχέση οι Ιχθύς, παρακαλάνε να νιώθει και ο άλλος έτσι, ώστε να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση. Σε περίπτωση, που δεν συμβεί αυτό, τα ψαράκια το κρατάνε μέσα τους και στο τέλος φτάνουν να παρασύρονται από παράλληλη σχέση, χωρίς το άλλο άτομο να το μάθει. Όταν φτάσουν στο σημείο να που «αντίο» προκαλούν πόνο.