Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών Α.Ε. ξεκινούν τη λειτουργία του πρώτου Γραφείου Τουριστικής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο Σταθμό Επιβατών Νοτίου Λιμένα Πατρών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:30.

«Προχωρούμε μεθοδικά μέσα και από συνεργασίες, στην υλοποίηση του ολοκληρωμένου σχεδιασμού που διαθέτει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τον τουρισμό. Στο πλαίσιο αυτό ξεκινάμε σταδιακά τα γραφεία πληροφόρησης στα λιμάνια και τα αεροδρόμια της Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου να υποδεχτούμε περισσότερο οργανωμένοι τη νέα τουριστική σαιζόν» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και υπενθύμισε ότι αντίστοιχα γραφεία πληροφόρησης τουριστών, θα δημιουργήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Λιμάνι του Κατακόλου και στα αεροδρόμια Αράξου και Ακτίου.

«Η Περιφέρεια έχει προγραμματίσει να λειτουργήσει συνολικά τέσσερα  Γραφεία Τουριστικής Πληροφόρησης στις αντίστοιχες πύλες εισόδου Δυτικής Ελλάδας. Η προετοιμασία σε όλα ξεκίνησε το ίδιο χρονικό διάστημα, ωστόσο ο βαθμός υλοποίησης εξαρτάται και από τους συνεργαζόμενους φορείς. Κάθε Γραφείο που θα ωριμάζει και θα ολοκληρώνεται, θα ξεκινά και τη λειτουργία του» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης - λειτουργίας του Γραφείου Τουριστικής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί γαστρονομική εκδήλωση από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.