Το Δ.Σ του ΠΑΜΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΑΤΡΩΝ και το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του, φέτος ανέλαβαν την πρωτοβουλία να τιμήσουν τον "ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ". Υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου φωτογράφου Κώστα Γεωργόπουλου (ΒΕΝ), τα μέλη του τμήματος "αιχμαλώτισαν"  στον  φακό τους, πτυχές  της  καθημερινότητας και έβαλαν στο κέντρο της προσοχής μας, τον άνθρωπο δημιουργό, τον άνθρωπο που χτίζει ό,τι βλέπουμε γύρω μας και που αγωνιά για το μέλλον των παιδιών του. Για μας αυτός είναι που πρέπει να τιμηθεί και να αναδειχθεί μέσα από απλές καθημερινές «ιστορίες» - στιγμές, που μόνο ο φωτογραφικός φακός μπορεί να αποτυπώσει .

Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά κατά τις ώρες 10.00-13.00 & 18.00-21.00 στα Παλαιά Δημοτικά Λουτρά και τα εγκαίνιά της θα λάβουν χώρα την Παρασκευή 1 Ιουνίου και ώρα 20.00.

Συμμετέχουν:

Αναγνωστοπούλου Ρούλη, Αναστασόπουλος Παναγιώτης, Αρβανίτη Παναγιώτα,  Γεωργόπουλος Κώστας (Β.Ε.Ν.), Καραπαναγιώτης Δημήτρης, Καρλή Νίκη, Μητροπούλου Βίκυ, Οικονομόπουλος  Θράσος , Παναγοπούλου  Ανδρονίκη , Παπάζογλου Χαράλαμπος , Ρεβύθη Ανθή  (Κλεάνθη), Τερέζη Αλεξάνδρα, Φωτοπούλου Αλεξία.