Τους μεγάλους τελικούς και τα σημαντικά παιχνίδια δεν μπορείς να τα βλέπεις όπου να'ναι.

Τα ευχαριστιέσαι και τα απολαμβάνεις μόνο σε στέκια που αγαπούν τον αθλητισμό, όπως το ποδόσφαιρο, αποτελώντας το κύριο αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των θαμώνων, όπως και με τον τελικό του Champions League μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λίβερπουλ.

Όσοι βρέθηκαν στο Corner Sports Cafe, στο νέο αθλητικό στέκι της Πάτρας, στην οδό Κολοκοτρώνη 68, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, μέσα σε ένα χώρο οικείο και φιλόξενο που τους μετέφερε απευθείας στο Κίεβο.


Ο αγώνας αυτός, άλλωστε, ήταν η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και το Corner Sports Cafe φόρεσε τα γιορτινά του για να τη ζήσει, υποδεχόμενο τους φίλους του, με τηλεοράσεις – προτζέκτορα, παγωμένες μπύρες και σουβλάκια.

Ήταν στα γιορτινά του, γιατί φρόντισε και συνδύασε το μεγάλο τελικό, με τη βραδιά των εγκαινίων του. Βλέπετε το στέκι αυτό, πέρα από αθλητικό, φέρνει και κάτι νέο στο χώρο της αναψυχής, έχοντας συγκεκριμένο χαρακτήρα και προσωπικότητα, ως μαγαζί.


Το Corner Sports Cafe γέμισε με κόσμο που το τίμησε, γιορτάζοντας μαζί τα εγκαίνια και παρακολουθώντας όλοι παρέα το μεγάλο παιχνίδι, με το κλίμα να είναι καθαρά ποδοσφαιρικό και να θυμίζει... κερκίδα.

Η αδρεναλίνη, η αγωνία, τα επιφωνήματα, σε συνδυασμό με τις παγωμένες μπύρες, τα ζεστά σουβλάκια έδωσαν και πήραν, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης, όταν η Ρεάλ, παίρνοντας τη νίκη, σήκωσε την κούπα, τα πειράγματα μεταξύ των φίλων της ισπανικής ομάδας και των στενοχωρημένων φίλων της Λίβερπουλ ήταν ως είθισται πολλά.

Όμως τους παρηγόρησαν κιόλας μη νομίζετε, κερνώντας τους μια μπύρα, έτσι για να τους φύγει η πίκρα. Η ουσία είναι ότι όλοι απόλαυσαν τη βραδιά και μετά το τέλος της αναμέτρησης ακολούθησε πάρτι με τους φίλους των δύο ομάδων, αλλά και όλους τους υπολοίπους να γίνονται ένα και να περνούν καλά.

Ανανέωσαν μάλιστα το ραντεβού τους για τις επόμενες βραδιές που ακολουθούν. Βλέπετε η αθλητική χρονιά είναι στο φινάλε της, κάτι που σημαίνει ότι όλα τώρα κορυφώνονται.