Χαμός γίνεται στα μεταμεσονύκτια δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας από το Ρίο προς την Πάτρα και το αντίστροφο, κάθε Παρασκευή και Σαββάτο.

Το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας έχει εφαρμοστεί μέχρι στιγμής τέσσερις φορές και στις τέσσερις είναι χαρακτηριστικό ότι δεν πέφτει καρφίτσα από τους νεαρούς επιβάτες που το επέλεξαν για να μεταφερθούν στα καλοκαιρινά in στέκια του Ρίου. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Αστικό έστειλε στην Ερμού για να παραλάβει τον κόσμο το λεωφορείο φυσαρμόνικα με το νούμερο 6 και αυτό γέμισε από νεαρούς και νεαρές που το περίμεναν καρτερικά για να μεταφερθούν στο Ρίο. 

Στην στάση βλέπει κανείς νεαρούς και δεσποινίδες, με τα κορίτσια κυρίως να είναι ντυμένα στη τρίχα με όμορφα επίσημα βραδινά ρούχα, μια εικόνα που σπανίζει βέβαια την ημέρα και που σίγουρα θα παραξένευε κάποιον που δεν ξέρει τι συμβαίνει. 

Ο κόσμος πηγαίνει με το λεωφορείο με το νούμερο 6 για να διασκεδάσει στο Ρίο και στη συνέχεια επιστρέφει κάθε μισή ώρα στην Πάτρα, αλλά οι περισσότεροι επιστρέφουν το ξημέρωμα λίγο πριν βγει η ανατολή. 

Παιδιά είναι αν δεν διασκεδάσουν και περάσουν τώρα καλά, πότε θα το κάνουν; Ακόμα και παρέες που δεν γνωρίζονται και δεν βγαίνουν μαζί κάνουν μέσα στο πούλμαν την γνωριμία και με το που φτάνουν στον προορισμό τους πάνε πολλές φορές όλοι μαζί για ποτό. 

Οι επιβάτες επιστρέφουν με το ίδιο κέφι, έχοντας πιει τα ποτάκια τους, μέσα σε ένα ευδιάθετο κλίμα.

Έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν αυτοκίνητο για να οδηγήσουν ή αν έχουν δεν τους περισσεύουν στις μέρες μας χρήματα για βενζίνες και ακόμα περισσότερο για ταξί. 

Πρόκειται για μία έξυπνη κίνηση του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας που είχε εφαρμοστεί και το περασμένο καλοκαίρι και έχει ήδη αγκαλιαστεί από τους φοιτητές, τους νέους, αλλά και από τους επαγγελματίες εστίασης.