ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΓΕΙΑΣ 2018

Έλα στην εκδήλωση – Φόρα το μπλουζάκι – Γίνε χρήσιμος σε έναν ασθενή

Μία σημαντική εκδήλωση – προπομπός του 3ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 στις 7.00μ.μ στην αίθουσα του ΤΕΕ Δ. Ελλάδας (Τριών Ναυάρχων 40, Πάτρα).

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης, οι συλλογικότητες «Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της ΣΚΠ Δυτικής Ελλάδος – ΕΕΑΣΚΠ» , «Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα, Παράρτημα Πάτρας – ΕΛΕΑΝΑ», και «Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Ν. Αχαΐας– ΑγκαλιαΖΩ»,  θα γνωστοποιήσουν στο ευρύτερο κοινό  τις δράσεις που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο του προγράμματος του φεστιβάλ της κοινωνίας των πολιτών οι οποίοι είναι ενεργοί σε θέματα υγείας.

Η συλλογική διοργάνωση που έγινε θεσμός, υλοποιείται κάθε χρόνο με τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και  τη σημαντική υποστήριξη της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. μέσω της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ».

Το φεστιβάλ έχει προγραμματιστεί να γίνει το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου στην Πλαζ ΕΟΤ και το Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων. με τη συμμετοχή σωματείων και  συλλόγων της Δ. Ελλάδας.

Σημαντική καινοτομία του φετινού φεστιβάλ είναι το επίσημο μπλουζάκι “Healthy Me – Healthy You” το οποίο καλούνται οι πολίτες που συνειδητά θα το προμηθευτούν, να το χρησιμοποιούν, κάνοντας με αυτό τον τρόπο γνωστό στον κοινωνικό περίγυρο, ότι -όποιος το φορά- αναγνωρίζεται ως ένα μέλος της κοινωνίας πρόθυμο να προσφέρει τη βοήθειά του σε έναν ασθενή συνάνθρωπο.  Το μπλουζάκι θα πωλείται στην εκδήλωση και στον χώρο του φεστιβάλ στην ενδεικτική τιμή των 5€ το ένα, υπέρ της στήριξης της δραστηριότητας των διοργανωτριών συλλογικοτήτων.

Καλούμε όλους τους ενεργούς συνανθρώπους - πολίτες στην ανοιχτή προ-φεστιβαλική εκδήλωση με το σκεπτικό ότι «ΥΓΙΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ».  

Σκοπός όλων των δρωμένων του φεστιβάλ είναι η καλλιέργεια πνεύματος ενότητας και αλληλεγγύης, θέτοντας την Υγεία στο επίκεντρο μιας κοινωνίας ενεργών & χρήσιμων πολιτών.

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τη Διεύθυνση της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. για την πολύτιμη συνεργασία και την υποστήριξή τους για την επιτυχή πραγμάτωση μιας μεγάλης και κοινωνικά χρήσιμης & κρίσιμης συνάθροισης, που αποτελεί μήνυμα για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

«Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της ΣΚΠ Δυτικής Ελλάδος – ΕΕΑΣΚΠ»

«Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα, Παράρτημα Πάτρας – ΕΛΕΑΝΑ»

«Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Ν. Αχαΐας– ΑγκαλιαΖΩ»